Oduševljenje ili saznanje

Poruka
13.435
Uobicajeni tok tema na krstarici je da neko postavi neko pitanje ili prikaci neki sadrzaj i pozove druge ljude da reaguju. Ako je tema vruca ili kontroverzna onda je cest slucaj da sapisnici objasnjavaju jedni drugima njihov stav. I to je sve OK, ali eto pala mi je napamet jedna ideja za malo drugaciji pristup. Sve je isto ali i nije, evo ovako:

Sigurno ste procitali hiljade poruka, neke su vam se svidele, neke su smesne, neke su vas odbile, neke mozda preleteli bez ulazenja u detalje

Ali sigurno postoje poruke koje su vas ili posebno odusevile (zbog necega) ili ste iz njih saznali nesto sto ranije niste znali.

Poziv je da ulinkujete takvu poruku i mozda napisete mali komentar sta vas je odusevilo ili sta ste saznali sto pre niste znali.

Eto, moze da se proba.

Ali sigurno postoje poruke koje su vas ili posebno odusevile (zbog necega) ili ste iz njih saznali nesto sto ranije niste znali.

" Osetljivi ljudi su napravljeni tako, da kad zavole , zavole svim srcem čak i ako imaju mnogo ožiljaka koje skrivaju
Nikada se neće promeniti , jer to nije izbor
To je način postojanja , način življenja
Hajde dodji do mene kad u jesen lišće umire i reke postaju mutne , a oblaci guraju jedni druge
Onda mi dodji , dodji mi tad , dodirni mi ruku pridruži mi se na mome putu ...
Mogli bi smo završiti u staroj napuštenoj kući pored mora .
Ležaćemo na starom drvenom patosu i slušati kako se talasi razbijaju o stene
Pričaćeš mi priče punog meseca, ja ću tebi starovekovne pričaće meni znane
Bićemo zajedno do kraja vremena...
Dodji , pre nego što oni dodju po mene ! "

Reči koje slamaju srce i ostaju zauvek u njegovim krhotinama. 💛

" Osetljivi ljudi su napravljeni tako, da kad zavole , zavole svim srcem čak i ako imaju mnogo ožiljaka koje skrivaju
Nikada se neće promeniti , jer to nije izbor
To je način postojanja , način življenja
Hajde dodji do mene kad u jesen lišće umire i reke postaju mutne , a oblaci guraju jedni druge
Onda mi dodji , dodji mi tad , dodirni mi ruku pridruži mi se na mome putu ...
Mogli bi smo završiti u staroj napuštenoj kući pored mora .
Ležaćemo na starom drvenom patosu i slušati kako se talasi razbijaju o stene
Pričaćeš mi priče punog meseca, ja ću tebi starovekovne pričaće meni znane
Bićemo zajedno do kraja vremena...
Dodji , pre nego što oni dodju po mene ! "

Reči koje slamaju srce i ostaju zauvek u njegovim krhotinama. 💛

mozda sam ja danas sentimentalan, ali rasplaka me. Da znas.

Back