"Odu, zarade 900 €, vrate se u Srbiju i ne rade dva meseca"

Nemackoj, Austriji, Svajcarskoj na primer.

Kaj ne?

Ма да ...кад би се зајебавали, а то ...b92 ...ВОЛИ ДА РАДИ

Ако не зараде бар 1.500€ ...ЏАБА СУ ОДЛАЗИЛИ...:think:...и пут... КОШТА....:per:

Када то поделиш на два месеца ..то је по.. 50.000дин/ месечно и када од тога одбијеш крију, струју, телефон .." оно што мораш да платиш :( " ..остане ти до 30.000 за храну и остало.

За породичне људе то је ..ЗЕЗАЊЕ, а за слободњаке...ТУ и ТАМО...:think: :aha2:

Misliš korumpiranom tužilastvu?Budi precizan sa tim SNS ''terminima''.

Najjace kad ***** o nekakvoj firmi :hahaha: a pre 2-3 godine kacio slike sebe pred nekom SNS tezgom u nekoj pripizdini, jos kao faca zamisli radi na tezgi :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ма да ...кад би се зајебавали, а то ...b92 ...ВОЛИ ДА РАДИ

Ако не зараде бар 1.500€ ...ЏАБА СУ ОДЛАЗИЛИ...:think:...и пут... КОШТА....:per:

Када то поделиш на два месеца ..то је по.. 50.000дин/ месечно и када од тога одбијеш крију, струју, телефон .." оно што мораш да платиш :( " ..остане ти до 30.000 за храну и остало.

За породичне људе то је ..ЗЕЗАЊЕ, а за слободњаке...ТУ и ТАМО...:think: :aha2:

O kakvoj struji i telefonu pricas u zajednickim smestajima???

tresni pred narod KOLKO SI DOBAR?
mora da si se nakupio ko 2 Rošilda minimum
ni oni ne kupuju ****** materine po trafikama zato i imaju

Patikice sa akcije u Lidlu od 9,99 evra, slikane sa 4-og sprata (najjeftinijeg) apartmana u Nei Poriu pred sam kraj predsezone.

Znas ono kad putuju celu noc pa cim smeste stvari u apartman il pred ulaz ako jos nisu ocisceni i trk u susednu Leptokariju da opeljese Lidl, a vamo se fali nekom satro ekskluzivom, pozlacenim klozetskim soljama i besnim kolima al al avaj kad svi znaju da su to ona mala decja iz kioska. :(

- - - - - - - - - -

Mr@cak. I to je ziva istina da je kacio slike gde stoji ispred standa kao faca

:D kako mi je to promaklo?

Patikice sa akcije u Lidlu od 9,99 evra, slikane sa 4-og sprata (najjeftinijeg) apartmana u Nei Poriu pred sam kraj predsezone.

Znas ono kad putuju celu noc pa cim smeste stvari u apartman il pred ulaz ako jos nisu ocisceni i trk u susednu Leptokariju da opeljese Lidl, a vamo se fali nekom satro ekskluzivom, pozlacenim klozetskim soljama i besnim kolima al al avaj kad svi znaju da su to ona mala decja iz kioska. :(

- - - - - - - - - -

:D kako mi je to promaklo?

Ima to 2-3 godine kad su izbori bili...

To su ti Srbi brale. Kad bi mogli da ne rade uopste a da dobiju po 200 eur mesecno to bi im bilo jos bolje.

- - - - - - - - - -

Planeta samo tebe ceka :D

Itekako. U zadnjih 13 godina sam promenio 4 firme i upravo u junu poceo za novu. Samo sam u prvoj aplicirao a ove tri zadnje su me pronasli recruiter/headhunteri.

Ima nesto sto se zove Linkedin. E upravu su me tu pronasli i tako sam zadnja 3 puta promenio posao. I naravno uvek veca plata i veci bonusi. Bolje da ti ne spiminjem koliko. Radio u vise drzava.

Stalno dobijam ponude. Cak su me kontaktirali i iz Katara. Dole sada ima puno mogucnosti.

Nek mu mater radi za 300€. Ja sam znao za jednu noc u provodu "skrsiti" 10 puta toliko

Ali ti ako imas skucen mozak onda ces i ostati u Babusnici donjoj da beres maline. Good luck with that

Back