Odskochna daska..Schmerz komerc

Dali ste ikad koristili osobu da bi doshli do sasvim druge osobe .

Npr. Pleshete sa osobom dok ochima barite sasvim drugu , dakle vi ustvari nepleshete sa osobom A vetj pleshete za osobu B .

Da li ste kad bili odskochna daska i kako ste se osetjali ....ili ste chak koristili osobu da bi doshli do druge osobe ......

Nikad nisam koristila osobu.. jer bi imala grizu savesti, i ne bi se osecala dobro.

Jednom sam bila... kada je glavni motiv jednom decku da se zabavlja sa mnom bilo da preko mene upozna neke "uticajne" ljude,
tj. da napravi kontakt s njima....

Osecala sam se iskoriscenom i izigranom.

Npr. Pleshete sa osobom dok ochima barite sasvim drugu , dakle vi ustvari nepleshete sa osobom A vetj pleshete za osobu B .

Da li ste kad bili odskochna daska i kako ste se osetjali ....ili ste chak koristili osobu da bi doshli do druge osobe ......

Bio sam u situciji (x puta ) al' na drugi nacin .
Evo jedan primer , znao sam devojku , bio sa njom par puta neobavezno i ona mi kaze da joj se svidja moj neki ortak , i ja mu prenesem i on se izlozi zesce bzvz u startu al' jbg .
I tako ona njega zavlacila neko vreme te nece te ne moze i jedno vece ja kreten popio i totalno zaboravim na celu tu pricu , i budem sa njom , al' nesto kratko i ovaj to vidi .
Lik ne prica sa mnom ni danas , a ja sam tek posle jedno dve nedelje skontao u stvari sta sam uradio . .

Poslednja izmena:

nismo ..
uvek nam je meta bila C (vitamin)

Devojka bila sa mojim drugom godinu dana da bi dosla do njegovog druga.:lol:

Nisam ni procitao temu... Jao Boze.
Pa ja to stalno radim Paranormalna, pocev od provodadzisanja pa nadalje.

Mislim da sam bila odskocna daska. Posto imam starijeg brata, vecina drugarica je zelela da nekako uklopim njih i brata sa svojim drustvom. Kasnije je i to musko drustvo cesto pokusavalo da se potrefi kod mene dok traje skup zenskog sveta. Danas je to sve jedno te isto drustvo, a sve te decije kombinacije su sada dobre i smesne uspomene ;).

Bio sam u situciji (x puta ) al' na drugi nacin .
Evo jedan primer , znao sam devojku , bio sa njom par puta neobavezno i ona mi kaze da joj se svidja moj neki ortak , i ja mu prenesem i on se izlozi zesce bzvz u startu al' jbg .
I tako ona njega zavlacila neko vreme te nece te ne moze i jedno vece ja kreten popio i totalno zaboravim na celu tu pricu , i budem sa njom , al' nesto kratko i ovaj to vidi .
Lik ne prica sa mnom ni danas , a ja sam tek posle jedno dve nedelje skontao u stvari sta sam uradio . .

pa ti si daska, to je jasno kao dan :)))))

kazi, ja sam daska :D

- - - - - - - - - -

Mislim da sam bila odskocna daska. Posto imam starijeg brata, vecina drugarica je zelela da nekako uklopim njih i brata sa svojim drustvom. Kasnije je i to musko drustvo cesto pokusavalo da se potrefi kod mene dok traje skup zenskog sveta. Danas je to sve jedno te isto drustvo, a sve te decije kombinacije su sada dobre i smesne uspomene ;).

pa ti si daska, to je jasno kao dan :)))))

kazi, ja sam daska! :D

meni jedna mala skakala s kujca ko sa odskocne daske, daklem osoba B mi je skakala sa kujca. eto ako se to racuna onda jesam

Ne vidim ništa loše u tome, ako neko pleše sa jednom osobom a šmeka drugu, recimo nema sexualnih ili emotivnih pretenzija ka partneru u plesu. Ne mešam se u to kako si ti doživela sopstvenu temu, već samo lično zapažanje da iznesem.
Jbt po toj logici, ne smeš sa drugom popiti kafu, jer on polaže pravo na tebe npr :lol:

Ne vidim ništa loše u tome, ako neko pleše sa jednom osobom a šmeka drugu, recimo nema sexualnih ili emotivnih pretenzija ka partneru u plesu. Ne mešam se u to kako si ti doživela sopstvenu temu, već samo lično zapažanje da iznesem.
Jbt po toj logici, ne smeš sa drugom popiti kafu, jer on polaže pravo na tebe npr :lol:

Promashila si temu , prvi put da nisi ubola :)

Taj sa kojim pleshe skida njozi i gatjice ....

I nešto mi došlo, da se zevzečim na tvojoj temi. Ttalno je ok iz svih uglova ozbiljno razmotriti situaciju.
Nemoj da skačeš ako ćeš pasti na doope.
Nemoj biti daska ako si od poroznog materijala.
I najbitnije-plesši bez gaćica i sa tipom koji ima osećaj za ritam, to ne ostavlja prostora za fokusiranje na druge :lol:

Back