Odrzavanje veze

pitanje je uvek prioriteta dal si zena ili musko...

zene prioritete odredjuju ciklicno dobu kako emocionalno sazrevaju.... ako je neko emotivna rupa onda ni nema razmisljanja, ali ako je zena zena u najboljem smislu reci, onda se zna sta zena radi u toj situaciji kad je neko mozda tretira samo kao trenutni hir ili zadovoljstvo...

neki put se zista osecam kao zena i uzasno mi je da razumem neku a ona ne moze ni da razume deo onoga sta sve u njoj sagledavam gledajuci patnju koju skriva...
A zato ja tebe nista ne razumem.

Po mom mišljenju, veza se održava onime što ne biste nikad rekli. To je negovanjem nedostanja i neizvesnosti.
Ako uzmemo da je odnos savršeno čist, odnosno sviđam ti se-sviđaš mi se, onda da bi to ostalo tako, moramo se odvajati, mora svako imati neku svoju intimu. Zato kad čujem floskule "Nemamo tajni", "Gde ti, tu i ja"... Ledi mi se krv u žilama. Sve je to lepo. Ali gde je tu poverenje, na prvom mestu. Ono što nam mnogo znači, a mene bogami i vređa kada mi neko šalje znake nepoverenja. Ne, ne laska mi. Vređa me.

Ukoliko par prija jedan drugome, da bi nastavili da prijaju jako je bitno da jednom drugom veruju na reč, i kad ne razumeju, da daju jedan drugome slobodu i vreme u kojem ni na koji način ne učestvuju. Onda se postiže osećaj "kao prvi put", samo ako ostavite taj prazan prostor, da nemate pojma šta se dešava partneru.

Koliko sam čula ljudi zapravo raskidaju iz ovih razloga za koje ja smatram da su negujući.

To se zove sargarepa na stapu. Dam ti malo pa ti ne dam. Najgori moguci nacin biti sa nekim u vezi. I to na kraju prsne kao oblanda. Na zalost mnogi ljudi samo znaju taj nacin. I to najcesce jer su se tako i sparili na startu. Ona mu nije davala, on se trudio.
Ili jos gore kao osvezite vezu, glumite da ste ponovo zaljubljeni i prvi put se sreli. Pa sad kao njih dvoje odu u kafic na dve strane kafica i on sad pored 20 drugih, novih, lepih, ovakvih onakvih zena prolazi i mora ponovo da bari istu zenu. Em si u njesra vezi, em nikakvo zadovoljstvo, jos treba ponovo da je muvas? Zasto? Ionako znas da ce biti njesra. Da se trudis za njesra?
Koji naci savetnici za veze izmisljaju ove gluposti?

Popusi mu brate, bice malo bolje. Biologija, kao kad se lepo istusiras pa se osetis sveze iako si umorna. Ili mozda da uzmes rucku od tusa, rasklopis je i sakrijes po stanu, pa kad dodjes mrtva umorna s posla da ti bude zanimljivo da je trazis, ponavljajuci u sebi: Kad je nadjem posle 5 dana, bice jos lepse tusiranje. Ko keito i kluzo.

To se zove sargarepa na stapu. Dam ti malo pa ti ne dam. Najgori moguci nacin biti sa nekim u vezi. I to na kraju prsne kao oblanda. Na zalost mnogi ljudi samo znaju taj nacin. I to najcesce jer su se tako i sparili na startu. Ona mu nije davala, on se trudio.
Ili jos gore kao osvezite vezu, glumite da ste ponovo zaljubljeni i prvi put se sreli. Pa sad kao njih dvoje odu u kafic na dve strane kafica i on sad pored 20 drugih, novih, lepih, ovakvih onakvih zena prolazi i mora ponovo da bari istu zenu. Em si u njesra vezi, em nikakvo zadovoljstvo, jos treba ponovo da je muvas? Zasto? Ionako znas da ce biti njesra. Da se trudis za njesra?
Koji naci savetnici za veze izmisljaju ove gluposti?

Popusi mu brate, bice malo bolje. Biologija, kao kad se lepo istusiras pa se osetis sveze iako si umorna. Ili mozda da uzmes rucku od tusa, rasklopis je i sakrijes po stanu, pa kad dodjes mrtva umorna s posla da ti bude zanimljivo da je trazis, ponavljajuci u sebi: Kad je nadjem posle 5 dana, bice jos lepse tusiranje. Ko keito i kluzo.
Fora s tobom je što ti ne živis u realnom svetu, i koliko god da si imao odnosa sa ženama i godina u guzicu nabio, veze s mozgom nemaš ni o vezama ni o ženama, a posledično ni o sebi.
Stoga ne čudi izmišljeni sado-mazohistički stav prema seksu. Banalno. Na kraju, koga boli kuratz što te je neka tamo povredila (kao neki dokaz da i ti imaš dušu) kada je ostao neupotrebljivi opušak po imenu Mister Naporan.

Fora s tobom je što ti ne živis u realnom svetu, i koliko god da si imao odnosa sa ženama i godina u guzicu nabio, veze s mozgom nemaš ni o vezama ni o ženama, a posledično ni o sebi.
Stoga ne čudi izmišljeni sado-mazohistički stav prema seksu. Banalno. Na kraju, koga boli kuratz što te je neka tamo povredila (kao neki dokaz da i ti imaš dušu) kada je ostao neupotrebljivi opušak po imenu Mister Naporan.
I'm laying down, eating snow
My fur is hot, my tongue is cold
On a bed of spider web
I think of how to change myself

Back