- Poruka
- 70.073
Sta radite kad ste u vezi pa treba da odrzavate tu vezu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali stalno cujem/citam kako vezu treba odrzavati, evo i ovde na forumu.Ako je veza dosla do toga da je trebas "odrzavati" (na aparatima, i infuzijom), onda je buducnost neizvesna. U normalnim okolnostima , osobe obicno uzivaju u vezi, jer zele da budu zajedno, i obogacuju je
Ako je volis, imas zelju za lepim gestovima, sitnicama koje ona voli, malim znakovima paznje itd.Opusti se.Budi ti, onakakv kako se osecas (budi svoj, bez glume)Da ali stalno cujem/citam kako vezu treba odrzavati, evo i ovde na forumu.
Na pr lepim gestovima i to.
Ovo je i meni palo na um : Dredovno zalivanje
Ako ne živiš sa osobom, nije nikakav problem. No niko ne može biti nakežen non stop, ljude nerviraju stvari povremeno, znaš ČPSta radite kad ste u vezi pa treba da odrzavate tu vezu?
Da ali stalno cujem/citam kako vezu treba odrzavati, evo i ovde na forumu.
Sta radite kad ste u vezi pa treba da odrzavate tu vezu?
Ima li po tebi tu nekakav prosek u smislu toga kome je potrebno vise paznje ili je to podjednako?Pa u suštini treba, ima neke istine u tome.
Održavanje je prejaka reč, adekvatnija je negovanje veze.
Moje skromno mišljenje, ključ za negu svake veze je nepresušna pažnja. Iz pažnje sve proističe, hrane se emocije, održava se hemija, osećaj pripadnosti nekome i nečemu, prosto uloženost u celu tu zajedničku priču...
A često se desi da se ljudi vremenom prepuste i veza im postane nešto zdravo za gotovo, pa tako i međusobno jedni drugima, i tada ostaje prostora za njenu poroznost.
Zato u principu je istina da veza zahteva jedan vid "održavanja".
Ima li po tebi tu nekakav prosek u smislu toga kome je potrebno vise paznje ili je to podjednako?
Aha, znaci da zapravo osnova, tj pocetak bude skroz iskren i potpun, bez igri da bi doslo da veze jel tako?Ne znam stvarno kako izmeriti to.
Ali eto naveo si dobar primer kada si spomenuo početak veze. To je jedan period kada sve dolazi prirodno samo od sebe, i pažnja, interesovanje, hemija na max... U nekoj savršenoj postavci stvari taj početni momentum bi trebalo da bude reper kojem ne bi trebalo dozvoliti da se ustali u nešto podrazumevano, uljuljkano.
Pa dobro ali slozices se da prvi utisci igraju ulogu u kasnijem razvoju odnosa. Zar ne?Kad sam rekao početak mislio sam kada je veza već zaživela a ne na period koji joj prethodi.![]()
muskarci ne umeju da kriju emocije...zene su majstori da sa njima manipulisuAha, znaci da zapravo osnova, tj pocetak bude skroz iskren i potpun, bez igri da bi doslo da veze jel tako?
Znaci bez igranja igri l, ko kome treba vise, kome je vise stalo, ko ce prvi zvati, inicirati i td, vec iskreno i spontano prihvatanje, zapazanje i ljubav prema osobi a ne nekakvoj projekciji zasnovanoj na igri paznje?
pitanje je uvek prioriteta dal si zena ili musko...Sta radite kad ste u vezi pa treba da odrzavate tu vezu?
napravimo neku frku ......Sta radite kad ste u vezi pa treba da odrzavate tu vezu?