Odricem se...

Svih onih koji kad me zovu telefonom umesto ćao, zdravo il vec nesto tako prvo kazu :" Gde si ?" :roll:

Zare - jer po dva sata trazim nešto što bi kupila i što bi mi se dopalo , pa na kraju opet završim na dečijem odeljenju, a onda po 40 min stojim na kasi :evil:

Bate - jer od svih ciplela i čizama u radnji samo one koje ja želim nisu snižene z:dm5:

Bilo čije "ljubazne " pomoći , jer i onako sve mogu sama.

Ove godine - baš i nije bila neka , znala sam i za bolje.

I za kraj odričem se ove gomile veša što me čeka da je opeglam :sanke:

Odričem se lude komšinice sa sprata iznad mene kojoj je stalno neki pičvajz u kupatilu, a neće da zove majstora.
Odričem se svih onih što telefoniraju pre 8h vikendom i obavezno pogreše broj.
Odričem se posebno onih debila koji pogreše broj mobilnog i onda nevaspitano prekinu vezu bez reči (jednom sam pozvala izvesnu seljančuru koja je to uradila i #$%$#"&%%& joj mater z:mrgreen: )
Ne odričem se sala, jedva sam ga skupila, a zima je z:p

Odricem se poslednjeg ispita , ako neko hoce moze da ga polaze umesto mene ja vise ne mogu da ga gledam z;)
Odricem se provoda za NG jer me smorila neorganizacija...
Odricem se maksija u kraju jer je neverovatna guzva,problem je sto nista drugo osim maksija ni nema u ovoj zabiti :roll: ali u svakom slucaju ga se odricem !

Pazi Vekis se odrice istog cega bi se i ja odrekla danas...
Ovo pod 1 i 3 ...ma isto u rec....Mada nisam bas u zabiti al svakako se doricem Maxija.

Uz to se odricem ...Vrtica u koji ide moje dete, ne rade do 12.01. :evil:
I prasetine koju moja mama planira da sprema sutra :confused:
A odreci cu se i muza ako mi ne kupi ono za sta lobiram vec danima , al o tome cu u četvrtak.

ODRICEM SE DEDE PREKO INTERNETA
Glavni razlog je sto nije hteo da mi da nijednu paru za novu godinu braneci se razlozima kako ja imam i drugog dedu,a ja sam mu kad bi god trazio skidao pesme sa interneta.NIKAD MU TO NECU ZABORAVITI!!!!!!!!!!!!!!!

Odricem se kosave u Beogradu koja mi redovno kvari frizuru, haosa u koji sutra idem, a ne mogu da ga izbegnem, svih neplacenih racuna za mobilni telefon za koje sam
mogla da kupim brdo cipela..
Odricem se januarskog ispitnom roka i od sutra krste na neko duze vreme :rida:

Uzitka da gledam klinku dok kliza inače će mi uskoro amputirati nožne prste , šetnje po hrskavom snegu na Košutnjaku sa psom iz istog razloga ,zatim vasine torte koju sam danas smazala a da nisam ni trpnula, i ruske salate do sledeće nove godine.

Back