Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 9.844
добро, дом здравља Цетиње је већ послао санитет својевременоPo mojim informacijama pedeset
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
добро, дом здравља Цетиње је већ послао санитет својевременоPo mojim informacijama pedeset
Vi ste ovde redovno pretili da ćete napasti EvropuКакви су то дебили, то је за антологију.
добро, дом здравља Цетиње је већ послао санитет својевремено
Vi ste ovde redovno pretili da ćete napasti Evropu
Mislim generalno rusofilima su omiljene teme foruma gde se piše da "NATO u Evropi nebi trajo 3 nedelje xoxo"То си ти мене помешао са неким.
Mislim generalno rusofilima su omiljene teme foruma gde se piše da "NATO u Evropi nebi trajo 3 nedelje xoxo"
Pa, treba da se informišeš o ruskim agresivnim tonovima.Немам ништа са таквом врстом порука.
Агресију на Европу врше амерички неокон психопати а не Руска Федерација.
Pa, treba da se informišeš o ruskim agresivnim tonovima.
Zato kralj Danske i podiže gotovost vojnih snaga
To zadnjih nedelja, kad je ruski doguznik došao na vlast nego mislim ranijih godinaХахаха.
Па човече драги, не прете Руси већ Американци да ће им одузети Гренланд. У ком ти свету живиш.
To zadnjih nedelja, kad je ruski doguznik došao na vlast nego mislim ranijih godina
Svaki dan neki top koji puca na B92 i šta je Medvedev zagrmeo
To je sve isti front, Drampf je korisni idiot KremlinaДок Американци најављују куповину/анексију Гренланда, ови се спремају за рат против Русије.
Па не да су дебили, мало је рећи.
To je sve isti front, Drampf je korisni idiot Kremlina
Pa da, ima tih par pajsera kao što su FicoЈесте.
И Милановић и још једно стотину њих. Отпор је узалудан.
Pa da, ima tih par pajsera kao što su Fico
Ali on je naleteo na Baka Coku prošle godine
Odkad je Jakutinac svojim nožem isekao neprijateljske soldate na fete kvote za odlazak na boišnicu otišle su u ništicu.Autorska tema!
Poštovani forumaši,
iz poverljivih izvora saznao sam da su već određene kvote po drzavama eu-nato , koliko će koja morati topovskog mesa isporučiti na Istočni front da se tuku protiv Majčice Rusije!
Kazu Severna M već potpisala 300 a od PDH se očekuje da će biti najmanje 600, čak se i cg obavezala na 50 ...
Švabovi, Petlovi i genocidni englezi svaki sa po čak 12000 bojovnika ...
Velika se sila sprema da udari na Majčicu Rusiju !!!![]()