Određene kvote koliko će koja EU - NATO drzava morati da pošalje vojnika na Istočni front!

добро, дом здравља Цетиње је већ послао санитет својевремено

Цетиње је последње и то уздрммано утошиште хрватске и немачке обавештајне службе, ХИС-а и БНД-а. Литије су од њих, широм Црне Горе, направиле виц.

Mislim generalno rusofilima su omiljene teme foruma gde se piše da "NATO u Evropi nebi trajo 3 nedelje xoxo"

Немам ништа са таквом врстом порука.
Агресију на Европу врше амерички неокон психопати а не Руска Федерација.

Немам ништа са таквом врстом порука.
Агресију на Европу врше амерички неокон психопати а не Руска Федерација.
Pa, treba da se informišeš o ruskim agresivnim tonovima.
Zato kralj Danske i podiže gotovost vojnih snaga

Хахаха.

Па човече драги, не прете Руси већ Американци да ће им одузети Гренланд. У ком ти свету живиш.
To zadnjih nedelja, kad je ruski doguznik došao na vlast nego mislim ranijih godina

Svaki dan neki top koji puca na B92 i šta je Medvedev zagrmeo

Autorska tema!
Poštovani forumaši,
iz poverljivih izvora saznao sam da su već određene kvote po drzavama eu-nato , koliko će koja morati topovskog mesa isporučiti na Istočni front da se tuku protiv Majčice Rusije!
Kazu Severna M već potpisala 300 a od PDH se očekuje da će biti najmanje 600, čak se i cg obavezala na 50 ...
Švabovi, Petlovi i genocidni englezi svaki sa po čak 12000 bojovnika ...

Velika se sila sprema da udari na Majčicu Rusiju !!! :sad2:
Odkad je Jakutinac svojim nožem isekao neprijateljske soldate na fete kvote za odlazak na boišnicu otišle su u ništicu.

Drska Makronova izjava: Za slanje mirovnjaka u Ukrajinu ne treba nam saglasnost Rusije​

21:18 15.03.2025
Emanuel Makron - Sputnik Srbija, 1920, 15.03.2025

https://lat.sputnikportal.rs/202503...e-treba-nam-saglasnost-rusije-1183610238.html

Nedelja, 16.03.2025. u 19:11

Evropske zemlje će u Ukrajinu poslati više od 10.000 vojnika mirovnjaka​

677z381_53-67d7145133a03.jpg

(Фото EPA-EFE/OLIVIER HOSLET)
Evropske zemlje planiraju da u Ukrajini rasporede mirovne snage od više od 10.000 vojnika, piše britanski list „Tajms“, pozivajući se na izvor u britanskim vojnim krugovima.

Konačni broj mirovne grupe u Ukrajini biće više od 10 hiljada, navodi list, pozivajući se na izvor. ...

https://www.politika.rs/sr/clanak/6...inu-poslati-vise-od-10-000-vojnika-mirovnjaka

Back