Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
C_U_X:Stanes licem ka stepenicama, prsti su ti na ivici(stepenica), ostatak stopala u vazduhu i radis propadanje sa sto duzim zadrzavanjem peta u donjem polozaju, mozes da se drzis za sipku ili zid, ali sav napor prebacujes na listove(inace nema efekta), radi u serijama po svojim mogicnostima ili jednostavno probaj sa onim tegovima za noge, mada ih obicno ljudi ne preporucuju, ne znam zasto.
Sve se da popraviti,nadam se da ces i to uspeti uskoro :wink:Anonymous:Probao sam ovo prvo sa stepenicam da trcim po 15 puta i da preskacem po jedan stepenik, i mogu reci da za ovih nekoliko dana ima efetka ali samo kada skacem iz zaleta. Inace sto se tice iz mesta, to je katastrofalno.
Anonymous:Imam problem sa odrazom, ima 1,93 a nemogu skoro ni obruc da dohvatim, cesto se bavim kosarkom ali bez rezultata. Jel ima neko neki savet za sto bolji odraz.
Hvala unapred
Spudd Web:Ja sam sa 1.70 pobedio u takmicenju u zakucavanju na All-Star vikendu 1989, pa se ne hvalim svaki dan. Inace, zakucao sam sa dve lopte!![]()
Nije druze to je ziva istina covek je pobedio Dominika Wilkinsa u finalu.zorann:Spudd Web:Ja sam sa 1.70 pobedio u takmicenju u zakucavanju na All-Star vikendu 1989, pa se ne hvalim svaki dan. Inace, zakucao sam sa dve lopte!![]()
...inace, lopte su bile teniske a obruc na visini 1,85...