Odrao psu kozu!!!!

Ubiti životinju ako ti ne služi ishrani je sadistički.

Vidim da mnogi ovde propagiraju vegeterijanstvo i kako je surovo ubijati životinje pa makar i za hranu.

Čisto da vas obavestim da je naučno dokazano da i biljke imaju osećanja i samim tim osećaju bol, tako da izvolite pa sad živite od vazduha.
Ма немој? А шта ћемо са оним силним лисицама чија крзна висе око вратова префињених дама?
Или са чивавама, малим слатким животињицама...

Ма немој? А шта ћемо са оним силним лисицама чија крзна висе око вратова префињених дама?
Или са чивавама, малим слатким животињицама...
Zakonom zabraniti. Tehnologija je dovoljno napredovala da odevni predmeti ne moraju da budu od životinja uzgajanih samo za odevanje.

Dozvoliti samo proizvode od kože i krzna životinja koje se već koriste za ishranu.

Zakonom zabraniti. Tehnologija je dovoljno napredovala da odevni predmeti ne moraju da budu od životinja uzgajanih samo za odevanje.

Dozvoliti samo proizvode od kože i krzna životinja koje se već koriste za ishranu.

Е свашта. И ти ћеш некоме да забраниш да носи бунду од хермелина, ознаку краљевског достојанства.

И у чему је уопште разлика користити животињу за исхрану и убити је ради исхране, или ради одевања*

ovaj marko se od pocetka pravi lud

normalno je drzati psa u stanu, spavati sa njim i ljubakati se s njim, ali nije normalno drzati prase u stanu? :huh: ZANIMLJIVO!
sto se tice jedenja pacova, skorpija, PASA, zaba itd - niko od nas nema nista protiv toga! zasto bih imao, ako je jestivo i ukusno?

PA NARAVNO DA NEMA(M) NISTA PROTIV
o tome se i radi
ovde si ti taj koji je licemeran, a ne mi.

Jedino ko se pravi lud si ti i companija koja misli kao i ti...

U zavisnosti od velicine stana da, samim tim u stanu od 50kvadrata Vucjak nema sta da radi al moze neki mali Maltezer. Nemam nista protiv sto nekome pored nogu ili izmedju spava pas/macka kada i onako spavas na kreveru punom grinja.. Znam da je ZANIMLJIVO, AL BAS ZANIMLJIVO!!!

Ko je licimeran znas li ti uospta sta ta rec znaci! ( bez google-a, knjiga, recnika... )

- - - - - - - - - -

ovaj marko se od pocetka pravi lud

normalno je drzati psa u stanu, spavati sa njim i ljubakati se s njim, ali nije normalno drzati prase u stanu? :huh: ZANIMLJIVO!
sto se tice jedenja pacova, skorpija, PASA, zaba itd - niko od nas nema nista protiv toga! zasto bih imao, ako je jestivo i ukusno?

PA NARAVNO DA NEMA(M) NISTA PROTIV
o tome se i radi
ovde si ti taj koji je licemeran, a ne mi.

Ubiti životinju ako ti ne služi ishrani je sadistički.

Vidim da mnogi ovde propagiraju vegeterijanstvo i kako je surovo ubijati životinje pa makar i za hranu.

Čisto da vas obavestim da je naučno dokazano da i biljke imaju osećanja i samim tim osećaju bol, tako da izvolite pa sad živite od vazduha.

Ih ima ovde koji praktikuju Sungazing ili sta vec..

Jedino ko se pravi lud si ti i companija koja misli kao i ti...

U zavisnosti od velicine stana da, samim tim u stanu od 50kvadrata Vucjak nema sta da radi al moze neki mali Maltezer. Nemam nista protiv sto nekome pored nogu ili izmedju spava pas/macka kada i onako spavas na kreveru punom grinja.. Znam da je ZANIMLJIVO, AL BAS ZANIMLJIVO!!!

Ko je licimeran znas li ti uospta sta ta rec znaci! ( bez google-a, knjiga, recnika... )

ni na jednu tacku mog posta nisi odgovorio.
elem, NE VIDIM zbog cega bi bio problem drzati neko malo prasence u stanu. mozda ima onih koji se loze na prasad a ne samo na pse.
+ne vidim problem ni u drzanju vucjaka u stanu, pa ni tigra, mada to smatram mucenjem zivotinje.

Bog je odredio nekim vrstama da budu hrana ljudima, kao sto su svinje,krave,koze,ovce,kokoske,ribe. To je tako od pamtiveka. Ne treba sad porediti pse i vrste koje sam pobrojao. Pas nikad nije tretiran kao hrana coveku. Mada se zna kako treba usmrtiti i domace zivotinje. To bi isto bio zlocin kada bi drao kozu zivoj domacoj zivotinji.

Back