gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
si vido kuću u kojoj je živeo Kafka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Julian_Duranona:... ali je moj grad najlepsi na svetu!Hellen:Један од најлепших и најочуванијих градова које сам видела...а видела сам доста.
Apsint....to je nesto zelono ima marihuane? Tako sam cula :? . I posle je osecaj kao kad pusis? Prodaje se slobodno na marketu?YL 88:HeBePoBaTaH_:
A. je nakupovala neke likere od retkih biljakada postanem Obelix.
Probaj "becherovku" !8)
"Apsint" :x ( nije zabranjen!) bolje ne!
Ipak, nista bez piva... :wink:
Apsint....to je nesto zelono ima marihuane? Tako sam cula :? . I posle je osecaj kao kad pusis? Prodaje se slobodno na marketu?Pa to je droga!YL 88:HeBePoBaTaH_:
Probaj "becherovku" !8)
snaja88:Apsint....to je nesto zelono ima marihuane? Tako sam cula :? . I posle je osecaj kao kad pusis? Prodaje se slobodno na marketu?YL 88:HeBePoBaTaH_:
Probaj "becherovku" !8)
HeBePoBaTaH_:YL 88:HeBePoBaTaH_:
Probaj "becherovku" !8)
U zelenoj flaši? Pio samKupila je i neko piće koje licencira jedan češki manastir, bela mat flaša. Imamo još u zalihama, super miriše, ali je za moj ukus slatkasto.
Absint sam u Bg video u marketu na Terazijama. Nema preteranu cenu. Probaću jednom prilikom, čisto zbog literature.... :wink:
Nina2:Absinth ne sadrzi marihuanu vec psihoaktivnu supstancu wormwood (artemisia ABSINTHIUM)koja navodi na halucinacije.
Julian_Duranona:Sa'cu ti objasnim... U zadatak je dobio, da se javlja na forum na svaka dva sata. Sad se javi, pa otrci u onaj toples bar, sto se nalazi u istoj ulici gde i hotel...Hellen:Не могу да разумем, човек је у Прагу а троши време на Форум, и још кука за Београдом!![]()
Tommy_V:ha, Prag...
![]()