Odo i ja na Kosovo i Metohiju

Torrente BG:
Marko Jakšić optužio Norvešku da prednjači u smišljenoj akciji kojom se srpskim porodicama sa Kosmeta daju useljeničke dozvole za zapadne zemlje

BEOGRAD - Zemlje zapadne Evrope i Amerika vrše takozvano humanitarno etničko čišćenje Srba sa Kosova i Metohije! Ovu optužbu izneo je predsednik Zajednice srpskih opština i naselja Kosova i Metohije Marko Jakšić, koji tvrdi da se u poslednje vreme mlade srpske porodice sistematski odvode na Zapad. Ova zajednica zatražila je juče od Ministarstva spoljnih poslova Srbije da zaustavi ovaj talas.

Odo i ja na KiM.Pa pravac kod Samante u Ofenbah. :-D Cim mi daju tu dozvolu :D

Ако узмемо жељу аутора да оде у Офенбах преко Косова, онда закључујемо да је реч о још већој спрдњи него ли је написана у оригиналном тексту.

Дакле, док се локал патриоте брину о хосексуалцима и присуству Јевреја а не пада им на памет дас траже посао и праве породице, и док се по новинама може наћи сијасет чланака о убиствима унутар лепе нам земље
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4311748#post4311748
и док се политичари "сналазе" за виле, куће, аутомобиле и остале дедовине и притом куну да је то њихово, дотле треба очекивати да неко изиграва глиненог голуба на Косову?

Највећа небулоза је "забранити излазак делу популације из земље", тим пре што расељени са Косова немају статус избеглица пошто је Косво званично у Србији а незванично се не може путовати тамо. Нико не помиње расељене у Црној Гори који се нису ни одазвали ни на један попис... Расељени у Србији су и имали неки одзив.

Дакле - неко захтрева да Срби на Косову остану тамо и да размишљају да ли ће им већ за који минут неко шикнути кашикару у двориште а да се расељени по београдским дивљим прихватилиштима муче како да саставе крај са крајем или бар да купе сапун јер их браћа из разних патриотских удружења воле и помажу од како су дошли силом прилика? Мислим да чак не знају ни где су та прихватилишта.

Алал вера!

Ma nema veze. Norveska vlada samo pomaze ljude. Oni se mogu vratiti kad god pozele - i mozda im daju koju kintu za povratak. Dakle tip (M:Jaksic) prica samo bezveze. Kada neko oponira svemu (pa cak i hum anom gestu) onda je ili radikla ili LDP-ovac.

Dobro je da Sandrina nije poslušala Džafera i otišla u London. Jerbo bi zaglavila na kraju u prihvatilištu u Valoni sa još oko 5000 svojih "koleginica" koliko ih sada tamo ima. A iza sebe bi ostavila još 100 000 koje trenutno uveliko puše po Zapadu.Ovako se sačuvala za nekog , poštenog Srbina.
A i brat je dobro uradio što nije otišao tamo na poziv "prijatelja". Jerbo bi njegovi organi završili na raznim "tezgama" organa Zapadne Evrope. Na tim mestima su nažalost završili organi preko 1300 Srba kidnapovanih.

Hteo je Džafer da lepo zauzme mesto u "budućoj republici" ( a dobiće je malo - qurac ). To je za njih odličan potez i veoma se visoko kotira. Pozvati brata i sestru Srbe u London u ovom slučaju ( i gde baš London i gde baš tamo da se odvuče taj stručnjak ), sestru puste u "rad" a brata iseku na parčiće. To je kako se naziva i kako je lepo jedan književnik opisao u svome delu, "Zla krv". Za Džafera jedan veliki ponos, sebe je uzdigao i stvorio da bude poštovan. "Uzeo je dušu , lepšima i pametnijima" a pogotovu bratu i sestri Srbima!

O ovim stvarima i njihovim načinom razmišljanja u stanju sam da pišem referate i još pored toga i da navodim primere, imena, situacije itd.

Laku noć!

Torrente BG:
Marko Jakšić optužio Norvešku da prednjači u smišljenoj akciji kojom se srpskim porodicama sa Kosmeta daju useljeničke dozvole za zapadne zemlje

BEOGRAD - Zemlje zapadne Evrope i Amerika vrše takozvano humanitarno etničko čišćenje Srba sa Kosova i Metohije! Ovu optužbu izneo je predsednik Zajednice srpskih opština i naselja Kosova i Metohije Marko Jakšić, koji tvrdi da se u poslednje vreme mlade srpske porodice sistematski odvode na Zapad. Ova zajednica zatražila je juče od Ministarstva spoljnih poslova Srbije da zaustavi ovaj talas.

Odo i ja na KiM.Pa pravac kod Samante u Ofenbah. Cim mi daju tu dozvolu

eremita:
Ово је потпуно тачно а и до сада им је то био најраспрострањенији начин уништавања. Врло прецизно воде евиденцију о младим паровима - које
примамљивим понудама ОДВОДЕ ЗАУВЕК да им тамо чисте клозете... то
је право правцато геноцидно етничко чишћење и ПОТПУНА ИЗМЕНА
НАЦИОНАЛНЕ СТРУКТУРЕ неког краја.

Сећам се да су ОДБИЛИ својевремено да Влади Србије дају тачне податке
о "одведеним" избеглицама из 'рватске и БиХ... јер та цифра би свакако била
скандалозна.

Америчка CIA већ дужи низ година поседује план о расељавању Руса и њихових породица посебно са подручја Сибира и источних области РФ. Циљ је даље слабљење ионако лоше демографске слике тих руских (азијских) територија, са крајњим циљем - запоседањем тих територија (са познато каквим природним богатсвима) од стране Западних земаља. То је само један од начина подривања не-пријатеља (да су пријатељи имали би исти одбрамбени систем).
О овоме је било пуно полемике и чланака у свим озбиљнијим светским медијима.
Најсвежији пример је скорашња изјава једног високог представника америчког Сената од пре пар месеци, да Русија лоше газдује својим природним ресурсима.
О овоме се говори јавно, и високи званичници обеју страна се јавно препуцавају преко медија о овим питањима, тако да се више не може говорити о тајним мрачним заверама (и *жељама* неких учесника овог форума).

СРБ:
Америчка CIA већ дужи низ година поседује план о расељавању Руса и њихових породица посебно са подручја Сибира и источних области РФ. Циљ је даље слабљење ионако лоше демографске слике тих руских (азијских) територија, са крајњим циљем - запоседањем тих територија (са познато каквим природним богатсвима) од стране Западних земаља. То је само један од начина подривања не-пријатеља (да су пријатељи имали би исти одбрамбени систем).
).
Aha CIA znaci,a zar ne mislis da se mozda isaljavaju zato sto nece niko da zivi u toj vukojebini hiljadama kilometara od najblize civilizacije ?

svetolik trpkovic:
Aha CIA znaci,a zar ne mislis da se mozda isaljavaju zato sto nece niko da zivi u toj vukojebini hiljadama kilometara od najblize civilizacije ?

Можда. Можда бих се и ја иселио да сам у некој *вукохебини* и да тражим неко лепше место за живот. Слажем се. Али кад се о томе говори све више јавно, и кад се то ради плански... то је већ нешто сасвим друго.
Нисам оне горе наведене тврдње написао хипотетички - под претпоставком, већ нешто о чему се (све више) прича и пише отворено и јавно. И ниједна страна, поготово Западна се не труди да демантује те наводе у медијима. Рекох да је један високи званичник Сената пролетос говорио о томе јавно.

Torrente BG:

Odo i ja na KiM.Pa pravac kod Samante u Ofenbah. :-D Cim mi daju tu dozvolu :D

a sho ti je samanta odostraga a? ... :)

if someone do something behind your's back, she do it without you knowing, in a way which is unfair..... :)

Back