SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Idu na zapad, a onda da ih vrate u sklopu onih 150.000...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Enfroz2891.:Pazi se Torente ipak je ovo poljitik..ko zna da li je Samanta stvarno ona sa slike ili neki trandza koga su josh za Broza proterali medju shvabe...a kad zaglavish tamo vishe nema nazad...
adem_ks:e sada ce ovi.... bla bla, u stilu "a kako albanac moce biti covek???..
ps. ma i ja ti garantujem da ako dodjes nece ti dlaka s glave faliti
absonic:a ko garantuje za glavu?!
Torrente BG:Marko Jakšić optužio Norvešku da prednjači u smišljenoj akciji kojom se srpskim porodicama sa Kosmeta daju useljeničke dozvole za zapadne zemlje
BEOGRAD - Zemlje zapadne Evrope i Amerika vrše takozvano humanitarno etničko čišćenje Srba sa Kosova i Metohije! Ovu optužbu izneo je predsednik Zajednice srpskih opština i naselja Kosova i Metohije Marko Jakšić, koji tvrdi da se u poslednje vreme mlade srpske porodice sistematski odvode na Zapad. Ova zajednica zatražila je juče od Ministarstva spoljnih poslova Srbije da zaustavi ovaj talas.
Odo i ja na KiM.Pa pravac kod Samante u Ofenbah. :-D Cim mi daju tu dozvolu![]()
Nit' je reč o sekiri, a vala ni o medu...Torrente BG:Kad dobijem istu useljavam se kod Samante u OfenbahI sta me briga.Jos i Samanta dobra riba.Da i meni jednom upadne sekira u med.
![]()
Torrente BG:Marko Jakšić optužio Norvešku da prednjači u smišljenoj akciji kojom se srpskim porodicama sa Kosmeta daju useljeničke dozvole za zapadne zemlje
BEOGRAD - Zemlje zapadne Evrope i Amerika vrše takozvano humanitarno etničko čišćenje Srba sa Kosova i Metohije! Ovu optužbu izneo je predsednik Zajednice srpskih opština i naselja Kosova i Metohije Marko Jakšić, koji tvrdi da se u poslednje vreme mlade srpske porodice sistematski odvode na Zapad. Ova zajednica zatražila je juče od Ministarstva spoljnih poslova Srbije da zaustavi ovaj talas.
Odo i ja na KiM.Pa pravac kod Samante u Ofenbah. Cim mi daju tu dozvolu
eremita:Ово је потпуно тачно а и до сада им је то био најраспрострањенији начин уништавања. Врло прецизно воде евиденцију о младим паровима - које
примамљивим понудама ОДВОДЕ ЗАУВЕК да им тамо чисте клозете... то
је право правцато геноцидно етничко чишћење и ПОТПУНА ИЗМЕНА
НАЦИОНАЛНЕ СТРУКТУРЕ неког краја.
Сећам се да су ОДБИЛИ својевремено да Влади Србије дају тачне податке
о "одведеним" избеглицама из 'рватске и БиХ... јер та цифра би свакако била
скандалозна.
Aha CIA znaci,a zar ne mislis da se mozda isaljavaju zato sto nece niko da zivi u toj vukojebini hiljadama kilometara od najblize civilizacije ?СРБ:Америчка CIA већ дужи низ година поседује план о расељавању Руса и њихових породица посебно са подручја Сибира и источних области РФ. Циљ је даље слабљење ионако лоше демографске слике тих руских (азијских) територија, са крајњим циљем - запоседањем тих територија (са познато каквим природним богатсвима) од стране Западних земаља. То је само један од начина подривања не-пријатеља (да су пријатељи имали би исти одбрамбени систем).
).
svetolik trpkovic:Aha CIA znaci,a zar ne mislis da se mozda isaljavaju zato sto nece niko da zivi u toj vukojebini hiljadama kilometara od najblize civilizacije ?
Odo i ja na KiM.Pa pravac kod Samante u Ofenbah. :-D Cim mi daju tu dozvolu![]()