Sad mi je jasno otkud ti taj stav...znaci nije ipak ceo svet kriv, nego tvoj bivsi. Ako se varam, ispravi me slobodno, ko sam ja da sudim
Meni zanimljivo što si prvi dio posta si obrisala odnosno nije bio zanimljiv verovatno zanimljivija je tuđa priča zar ne...
Kad je dvoje u vezi onda trebaju biti svjesni da je na prvom mjestu MI, a ne JA.
Jedino što ne shvatam je kako je moguće da nakon recimo deset god.možemo pričati o "privatnosti"nemogu shvatiti da takvo dvoje ljudi može imati i jednu jedinu tajnu ili "zabranjenu zonu" naspram ovog drugog!!
I nemoj da mi vređaš inteligenciju jeste da je životna škola najbitnija ,no ovo je meni samo jedan segmenat ,ja u svom životu u vezi ne želim ništa skrivati i postavljati zabranjena područja..time se spored mene odaje vlastita nesugurnost,nepoverenje i itd.. ti ako želiš skrivaj svoj mob strepi da ne upadne u partnerove ruke ,pazi da ne ostaviš torbicu na mjestu gde slučajno može videti što ima unutra ...meni je to mučno..
ja takav život ne želim ,nije mi ništa kriv bivši i tada sam isto radila bila otvorena ništa nisam skrivala to neću ni ubuduće jer želim slobodu a ne barijere i skrivanja...
Kad ostvariš dugu vezu ako je nisi dosad ostvarila možda se setiš ovoga što ovde pišem jer su ovu temu shvatili osobe koje su bile u takvim vezama...