Odnosi....

Sad mi je jasno otkud ti taj stav...znaci nije ipak ceo svet kriv, nego tvoj bivsi. Ako se varam, ispravi me slobodno, ko sam ja da sudim

Meni zanimljivo što si prvi dio posta si obrisala odnosno nije bio zanimljiv verovatno zanimljivija je tuđa priča zar ne...

Kad je dvoje u vezi onda trebaju biti svjesni da je na prvom mjestu MI, a ne JA.

Jedino što ne shvatam je kako je moguće da nakon recimo deset god.možemo pričati o "privatnosti"nemogu shvatiti da takvo dvoje ljudi može imati i jednu jedinu tajnu ili "zabranjenu zonu" naspram ovog drugog!!

I nemoj da mi vređaš inteligenciju jeste da je životna škola najbitnija ,no ovo je meni samo jedan segmenat ,ja u svom životu u vezi ne želim ništa skrivati i postavljati zabranjena područja..time se spored mene odaje vlastita nesugurnost,nepoverenje i itd.. ti ako želiš skrivaj svoj mob strepi da ne upadne u partnerove ruke ,pazi da ne ostaviš torbicu na mjestu gde slučajno može videti što ima unutra ...meni je to mučno..
ja takav život ne želim ,nije mi ništa kriv bivši i tada sam isto radila bila otvorena ništa nisam skrivala to neću ni ubuduće jer želim slobodu a ne barijere i skrivanja...
Kad ostvariš dugu vezu ako je nisi dosad ostvarila možda se setiš ovoga što ovde pišem jer su ovu temu shvatili osobe koje su bile u takvim vezama...

Jedno je poverenje i bliskost, ali zar nije malo glupo da ti npr drugarica napise u poruci za neki intiman problem a tvoj partner procita..to ja podrazumevam kad kazem intimnost, naravno da treba deliti sve. Ali necemo ici u ekstreme, da mu ja citam poruke i kopam po telefonu, meni je to bzv iskreno.

Apsolutno se slazem sa tobom! Uostalom, zena uvek treba da bude pomalo misteriozna, ako otkrije sve, izgubi se ta neka car u vezi. U svemu treba imati mere. Ja licno nikada nisam pozelela da ceprkam po telefonu svog decka, a bilo bi me i sramota kad bi me ne daj Boze uhvatio. A kazu da muskarci ljubavnice memorisu pod muskim imenom, tako da nema ni svrhe tragati za tim. Uvek sam tu da saslusam svog partnera, ali nikada ne zapitkujem nesto sto mislim da mi sam ne bi rekao.

Meni zanimljivo što si prvi dio posta si obrisala odnosno nije bio zanimljiv verovatno zanimljivija je tuđa priča zar ne...

Kad je dvoje u vezi onda trebaju biti svjesni da je na prvom mjestu MI, a ne JA.

Jedino što ne shvatam je kako je moguće da nakon recimo deset god.možemo pričati o "privatnosti"nemogu shvatiti da takvo dvoje ljudi može imati i jednu jedinu tajnu ili "zabranjenu zonu" naspram ovog drugog!!

I nemoj da mi vređaš inteligenciju jeste da je životna škola najbitnija ,no ovo je meni samo jedan segmenat ,ja u svom životu u vezi ne želim ništa skrivati i postavljati zabranjena područja..time se spored mene odaje vlastita nesugurnost,nepoverenje i itd.. ti ako želiš skrivaj svoj mob strepi da ne upadne u partnerove ruke ,pazi da ne ostaviš torbicu na mjestu gde slučajno može videti što ima unutra ...meni je to mučno..
ja takav život ne želim ,nije mi ništa kriv bivši i tada sam isto radila bila otvorena ništa nisam skrivala to neću ni ubuduće jer želim slobodu a ne barijere i skrivanja...
Kad ostvariš dugu vezu ako je nisi dosad ostvarila možda se setiš ovoga što ovde pišem jer su ovu temu shvatili osobe koje su bile u takvim vezama...

OK, whatever, nemoj se zivcirati samo. Sve je ok. Lepo sto znas kakav zivot sebi zelis, i ja znam kakav sebi zelim..a takav i imam z:)

a gledao emisiju neku sinoc... kometa koja putuje milionima godina kroz kosmos... ne zna se kad je nastala... i u jednom trenutku se previse priblizila suncu i pocela da se topi... i, kad gledas tako, vidi se onaj trag koji je ostavila dok se topila... kao magla neka... a taj trag je isto dugacak milione kilometara... kazu oni... posle su usli u taj trag i unutra je jos uvek bio deo komete koji se topio... i izgledalo je fantasticno...

Opet jedna tema tipa "a zasto li svi ljudi ne razmisljaju niti se ponasaju bas identicno kao ja kad sam ja jedina u pravu, a sve ostalo je bezveze".
Al ajde. Ne krijem nista, mob. nije zabranjena teritorija nikome od nas, normalno uzme u ruke on moj i ja njegov...ali ocekujem s punim pravom da ne kopa po mom telefonu kao sto ja necu po njegovom jer vidis stvari mogu da se postave i na drugaciji nacin - ako mi veruje, zasto bi to radio? I zasto bi ja imala potrebu da pretrazujem bilo ciji inbox, dzepove ili fon, ako mu vec jelte, bezrezervno, verujem. Sam cin pretrazivanja znak je nepoverenja, nepoverenje je znak da nesto nije kako treba u vezi. Zato, ako smo mi ok, da, ocekujem da postuje moju privatnost kao sto cu ja postovati njegovu, to je pitanje ljudskog dostojanstva, postovanja i poverenja izmedju partnera, vise nego bilo sta drugo.

Back