Odnosi na radnom mestu- sta Vam smeta a sta prija?

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Sta je ono sto Vam najvise smeta u radnom okruzenju. Sa kojim tipom ljudi volite da radite a sa kojim ne?
Da li ste bliski sa kolegama van radnog vremena?

Evo ja cu poceti.

Ja ne volim i grozim se traceva, cinkarenja, laganja. Ne volim buku na radnom mestu, ne volim kad me prave ludom. Ne volim kad je posao neorganizovan i kad sedis bez zadatka. Ne volim kad se neko dere. Ne volim kad mi uvaljuju svoj posao.

Ono sto volim su mali znaci paznje. Mene covek moze da kupi sa cokoladicom i "Thank you note". Volim kad ljudi ne zaborave da urade ono sto su obecali. Volim kad je sve organizovano do tancina. Volim kad primim uplatu. Volim kad je sef pametniji od mene.

Invalid sam, smeta mi tiha diskriminacija, radis sto postenije mozes da se ne oseti invalidnost neko te izgleda namerno **** s oprostenjem i postavlja te na mesta i s ljudima koje ne mozes da pratis (zasticen sam od otkaza tako da bi trebalo da me boli q. ali mi nesto ne dozvoljava ... da me boli q.) prebacuju ti ponekad jer jednostavno ne mozes. Kad mi daji laksi poso dodju kolege pa podjebavaju ... prebacuju, osecas ljubomoru u atmosferi. Pojedini kazu ja se samo salim s tobom ti to znas da je samo sala ... ne staj mi na muku covece. Lako je reci sta te briga ... treba biti tu i osetiti na sopstvenoj kozi.

Poslednja izmena:
Invalid sam, smeta mi tiha diskriminacija, radis sto postenije mozes da se ne oseti invalidnost neko te izgleda namerno **** s oprostenjem i postavlja te na mesta i s ljudima koje ne mozes da pratis (zasticen sam od otkaza tako da bi trebalo da me boli q. ali mi nesto ne dozvoljava ... da me boli q.) prebacuju ti ponekad jer jednostavno ne mozes. Kad mi daji laksi poso dodju kolege pa podjebavaju ... prebacuju, osecas ljubomoru u atmosferi. Pojedini kazu ja se samo salim s tobom ti to znas da je samo sala ... ne staj mi na muku covece. Lako je reci sta te briga ... treba biti tu i osetiti na sopstvenoj kozi.
Verujem da ti nije za utehu, ja bas nemam takta da sklopim poruku- ali mislim da kolega koji je kreten sa tobom - kreten je inace.....

Takodje mislim da covek treba da se izbori na poslu za sebe.....ja sam uvek mislila da treba cutati i raditi ali kad hoce da mi uvale obavezu na slobodan dan, kad mi je PREVISE onda covek mora da kaze.....a to ja mrzim - jer mrzim konflikt....ali nekad treba dici frku...odnosno reci sta ti je na dusi na pristojan nacin...Ljudi ce te bukvalno zajahati onoliko koliko im dopustis. I maltretirati i biti bezobrazni.

Jos da dodam:
-Mrzim kad me zbog neke otkazane obaveze uvek ceka kolega pored stola kao predator da mi uvali svoju obavezu jer "ima" na primer i taj dan se ne oseca dobro.

Ma ne cutim ni ja, nisam pao s kruske niti naivan ni malo, primljen sam po zakonu o zaposljavanju invalida inace nikad ne bih naso poso. Oni pre mene imali samo zdrave ljude. ... Nisi navikli na ovakve. Ali boriti se protiv celog kolektiva sam - tesko ide. Ima i dobrih ne kazem da nema. Ima i onih koji se samo sale - stvarno vidim da nisi zlonamerni ali sve skupa ... tesko je biti - crna ovca. Veruj mi.

Poslednja izmena:
A znate vec svi ja sam debil lik.

Umesto da mislim na posao ja razmisljam kako da napravim zaebanciju da svi popadamo od smeha. Cesto menjam firme jer mi dosade ljudi. Umem da promenim po 4 firme za mesec dana kao npr u februaru. Omiljeni sam lik na poslu. I ne volim da cutim nego idem okolo pravim spletke. Umem da imitiram sefa pa cesto zovem nove radnike i zadajem im neke komande. Poslednji put okrenem radnika i kazem mu ili radi brze ili se presvuci i kuci. Kaze on onako kao a kako brze od ovog da radim. Reko ne zanima me pozuri mora brze. Ili posaljem novog radnika van firme kao da preuzme neku posiljku nznm npr pumpu za gumu. I posle haos ceo dan se smejemo.

I da, meni je sve dozvoljeno. Redovno kasnim. Jednom sam zakasnio nznm skoro 7 sati na posao.

A znate vec svi ja sam debil lik.

Umesto da mislim na posao ja razmisljam kako da napravim zaebanciju da svi popadamo od smeha. Cesto menjam firme jer mi dosade ljudi. Umem da promenim po 4 firme za mesec dana kao npr u februaru. Omiljeni sam lik na poslu. I ne volim da cutim nego idem okolo pravim spletke. Umem da imitiram sefa pa cesto zovem nove radnike i zadajem im neke komande. Poslednji put okrenem radnika i kazem mu ili radi brze ili se presvuci i kuci. Kaze on onako kao a kako brze od ovog da radim. Reko ne zanima me pozuri mora brze. Ili posaljem novog radnika van firme kao da preuzme neku posiljku nznm npr pumpu za gumu. I posle haos ceo dan se smejemo.

I da, meni je sve dozvoljeno. Redovno kasnim. Jednom sam zakasnio nznm skoro 7 sati na posao.
Ja sam imala jednu koleginicu koja se redovno sakrivala ispod stola i plasila ljude, tipa uhvati te za nogu kad pridjes stolu. Zena 38 godina :mrgreen:

Ali bre 4 firme za mesec dana:lol:
Ja 3 godine minimalno.
Sad danima smisljam kako da odem i kako da ih ne povredim.

Ja sam imala jednu koleginicu koja se redovno sakrivala ispod stola i plasila ljude, tipa uhvati te za nogu kad pridjes stolu. Zena 38 godina :mrgreen:

Ja 3 godine minimalno.
Smisljas kako da ih ne povredis, oni ce tebi dati otkaz ladno kad im ne budes vise trebala. Budi sigurna.

Ja 3 godine minimalno.
Ma ti si neka dobrica.
Ja sam ofarban svim bojama pa prelakiran. Samo pare me zanimaju ne vezujem se za ljude.
Ali koleginica ti je carica. 😂

Sta je ono sto Vam najvise smeta u radnom okruzenju.
Nista, nemam ga trenutno i nedostaje mi.

Sa kojim tipom ljudi volite da radite a sa kojim ne?
Volim promisljene ljude sklone novim idejama, kreativne, sklonim odredjenim rizicima, strastvenim (u poslu).
Ne volim tvrdoglave, prgave, umisljene ljude.

Da li ste bliski sa kolegama van radnog vremena?
Veliko NE.

HIT! KINESKINJA IZDEVETALA ŠEFA metlom, gađala ga knjigama i zalila vodom jer joj je slao nepristojne poruke VIDEO

Foto: Printscreen/XouTube/SssLifeNxtlvl

NE ZNAČI NE​

HIT! KINESKINJA IZDEVETALA ŠEFA metlom, gađala ga knjigama i zalila vodom jer joj je slao nepristojne poruke VIDEO​

PLANETA 17.04.2021. 12:17h
Kineska državna službenica udarila je šefa u lice džogerom, gađala ga knjigama i zalila vodom jer ju je, navodno, uznemiravao i slao neprikladne poruke.

Na snimku koji je postao viralan, vidi se žena, identifikovana samo kao Žu, kako uleće u kancelariju svog šefa Vanga, tri puta ga udara džogerom po glavi, pravi kratku pauzu kako bi se izdrala na njega, a onda ponovo nastavlja da ga bije.
lg.php

Sve vreme, Vang koji je zameniki direktora odeljenja za sprečavanje siromaštva u provinciji Heilongdžijant, jedva da se pomerio, prenose kineski mediji.
Njen šef je navodno pokušao da se opravda rekavši joj da su poruke bile šala, ali ga je Žu, koja ga je u međuvremenu i više puta udarila direktno u lice metlom, optužila za napad i ponovo izudarala džogerom.
Nezadovoljna tom kaznom, Žu mu je potom razbila ram sa fotografijom o glavu, a potom ga zasula knjigama i na kraju vodom. Sve vreme je njen šef ostao mirno da sedi za stolom.
Žu je rekla da joj je menadžer tri puta poslao neprikladne poruke i da ga je prijavila policiji.

Istraga je utvrdila da Vang ima "probleme sa životnom disciplinom" zbog čega je dobio otkaz, prenosi Sinhua. Za Žu se navodi da pati od mentalnih problema zbog čega nije disciplinovana.
Kurir.rs

ovako jedna moja komsinica tuce muza/momka.

HIT! KINESKINJA IZDEVETALA ŠEFA metlom, gađala ga knjigama i zalila vodom jer joj je slao nepristojne poruke VIDEO

Foto: Printscreen/XouTube/SssLifeNxtlvl

NE ZNAČI NE​

HIT! KINESKINJA IZDEVETALA ŠEFA metlom, gađala ga knjigama i zalila vodom jer joj je slao nepristojne poruke VIDEO​

PLANETA 17.04.2021. 12:17h
Kineska državna službenica udarila je šefa u lice džogerom, gađala ga knjigama i zalila vodom jer ju je, navodno, uznemiravao i slao neprikladne poruke.

Na snimku koji je postao viralan, vidi se žena, identifikovana samo kao Žu, kako uleće u kancelariju svog šefa Vanga, tri puta ga udara džogerom po glavi, pravi kratku pauzu kako bi se izdrala na njega, a onda ponovo nastavlja da ga bije.
lg.php

Sve vreme, Vang koji je zameniki direktora odeljenja za sprečavanje siromaštva u provinciji Heilongdžijant, jedva da se pomerio, prenose kineski mediji.
Njen šef je navodno pokušao da se opravda rekavši joj da su poruke bile šala, ali ga je Žu, koja ga je u međuvremenu i više puta udarila direktno u lice metlom, optužila za napad i ponovo izudarala džogerom.
Nezadovoljna tom kaznom, Žu mu je potom razbila ram sa fotografijom o glavu, a potom ga zasula knjigama i na kraju vodom. Sve vreme je njen šef ostao mirno da sedi za stolom.
Žu je rekla da joj je menadžer tri puta poslao neprikladne poruke i da ga je prijavila policiji.

Istraga je utvrdila da Vang ima "probleme sa životnom disciplinom" zbog čega je dobio otkaz, prenosi Sinhua. Za Žu se navodi da pati od mentalnih problema zbog čega nije disciplinovana.
Kurir.rs

ovako jedna moja komsinica tuce muza/momka.
Tako se to radi a ne posle 10 god se seti da je silovana

Back