Odnos prema zenama u islamu & drugim religijama

da super su, posebno ovi sto su se primili u evropi pa nece da se naviknu na svoje novo plodno tlo, mada nisu losi ni oni veliki saudijski princevi koji cim kroce u evropu zaborave na islam, moral i pravila i krenu da se opijaju i bahate ko pusteni sa lanca, i naravno da pokusaju da karaju sve belo sto ima picqu :lol:

More karraju i ono sto nema :eek::
pa i to sto kazes :sad2: al vako medj belima se osecaju tako slobodno i pozvano i prozvano da se zatrce, sapletu i padnu pravo u zjapecu picqu :( tu se tek vidi pravi karakter kad nema policije i kontrole da ti dahce za vrat sto se ne ponasas kako sharia nalaze. tek kad das coveku slobodu vidis kakav je zaista. zaznas sto o njegovom karakteru sto o vrednostima.

...fascinantno je do koje mere vlada islamofobija...toliko je uzela maha, svakako podrzana odredjenim procentom islamista, da ljudi zaista veruju da u jednoj od najbogatijih drzava sveta postoji obaveza mladjiih decaka da puse onu stvar starijim. I u to ljudi glatko poveruju. Da im neko kaze da seku glave plavokosim na ulazu u zemlju, poverovali bi bez podmisli i potpitanja.
И Орхан Памук је писао о одређеним хомосексуалним навикама у Турској. О лијепим младим ученицима које воли учитељ, а они му се драге воље дају.
Ако постоји доста јак култ женске невиности, мало чудан нашем поднебљу, зашто не би могао да постоји и овакав, ал мање помињан, јер је мало више табу.

nemam pojma oko cega se vodila rasprava
ali me ovo boldovano malo zateklo
ti hoces da kazes da se ona zabradila zbog prvog boldovanog, ako sam dobro shvatila?
a, onda ispade da je nama (evropljanima?) pamnet uska i da ne prihvatamo nesto sto nismo mi???
ili sam pobrkala?

...fascinantno je do koje mere vlada islamofobija...toliko je uzela maha, svakako podrzana odredjenim procentom islamista, da ljudi zaista veruju da u jednoj od najbogatijih drzava sveta postoji obaveza mladjiih decaka da puse onu stvar starijim. I u to ljudi glatko poveruju. Da im neko kaze da seku glave plavokosim na ulazu u zemlju, poverovali bi bez podmisli i potpitanja.

al iskulira zenu, svaka cast ....
bitno da se kuca o islamofobiji

Svako svom stadu ide. Ta nije ocigledno prava vernica inace nikada se ne bi mesala sa Islamom.
Njima je to samo jedna pobeda vise, a cak i kada se bude preobratila uvek ce biti crna ovca i ispirace usta sa njom.
Prodala se za pare, tek ce videti u sta se upustila.

a kakve su to prave vjernice, sashivaju se samo sa grigorijem ili moze i kachavenda bez obzira sto je gej?

Back