svakodnevnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.660
Ako Vas neko u toku komunikacije (musko-zenske) jedanput zesce smori , da li dajete sansu tom nekom da nastavite vas odnos bilo da je rec o ljubavi, poslu, prijateljstvu, ... ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svako moze da ima los dan
uvek dajem drugu sansu
Ako Vas neko u toku komunikacije (musko-zenske) jedanput zesce smori , da li dajete sansu tom nekom da nastavite vas odnos bilo da je rec o ljubavi, poslu, prijateljstvu, ... ?
ne moze da me smori moze da padne ignorisanje ako je lazov ljigavac komplexas itdAko Vas neko u toku komunikacije (musko-zenske) jedanput zesce smori , da li dajete sansu tom nekom da nastavite vas odnos bilo da je rec o ljubavi, poslu, prijateljstvu, ... ?
svako moze da ima los dan
uvek dajem drugu sansu
Ako me zesce smori, tesko da mi prija kao osoba...inace imam visok prag tolerancije, i nekog ko mi je i naporan mogu, u manjim dozama (i to sve manje, skracuje mi se fitilj)...ali bas da me smara, cemu takav odnos?
Kod mene važi pravilo, što ne ide iz prve neće ići nikad...
To u ljubavi, a u biznisu ?
Smorio te je jednom, ali ne znamo da li ce ponovo .... znaci ne znamo da li je stalni smaracjer ste prakticno do sada imali jedan ili dva razgovora...
- - - - - - - - - -
Ok, druga sansa je ljudski, ali, ali...srecu kvari.
Moze se desiti nekm cudom da kliknemo, mada sumnjam, ko smara na prvu, posle moze samo jos vise smarati...
Matora sam ja, pa sad ide po kratkom postupku, ide-ne ide, kao mladja sam idealizovala, verovala u cuda...naslusala se gluposti i pustala svakakve ljude u zivot.
Ljudi koji imaju osecaj za meru, pa i za smaranje-a krajnje je nekulturno, nekog tek upoznas pa ga smaras, valjda svako normalan ima toliko osecaja za sebe i sagovornika...znaci, gnjavatori, stop.
Sad se setih nekih rodjendana i iste ekipe godinama, jao, tacno se znalo pored koga ne treba da sedis...![]()
koji sam ja broj?ukoliko on/ona inicira komunikaciju a 'smori' me, onda mora da postoji dobar razlog da nastavim istu..
a to je retko jer uglavnom ne omanem u proceni..
osim stotinak puta do sada![]()
ukoliko on/ona inicira komunikaciju a 'smori' me, onda mora da postoji dobar razlog da nastavim istu..
a to je retko jer uglavnom ne omanem u proceni..
osim stotinak puta do sada![]()
Dajem ali ako nastavi da smara svaki dan, odyebem![]()