- Poruka
- 2.202
Stvarno misoni koji si ti homic,evo cak i u svakoj drugoj temi kukas o pravima pedera 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bljak, kome sad još nije jasno da ti jesi homoseksualac? takvo otvoreno deklarisanje i nudjenje, fuj...
Pa normalno sto je odbio da ucestvuje, ne mozes stavljati homoseksualizam i religiju u isti kos ...
Pratim diskusiju na temu koja po meni nije bez znacaja. Uvek je postojao i pistojace problem marginalizovanih grupa jer one u svakom srustvu postoje.
Ali meni tu nesto drugo nije jasno.
Gwydion valjda zna, ako zna zasto je postavio tu temu, po meni i on se nasao u njoj, u nekoj od navedenih marginalizovanih grupa.
Ali mu je cela kasnija diskusija bez veze sa temom, klasicno prepucavanje, ali na zalost nimalo ne odrazava ono sto bi on voleo da jeste, a to je tolerantan i obrazovan.
Nekad smo za takvu diskusiju imali izraz suplja konstruktivna a za diskutanta klasican papak[/B]
E, sad posto je Gwydion, obrazovan i tolerantan zapadnjak, mozda nezna sta je papak. U tom slucaju sam mu duzan objasnjenje, samo neka zatrazi i dobice ga.
Iako ne primam platu od ministarstava za skolovanje papaka, za njega cu uciniti izuzetak i pojasniti mu navedeni izraz.
Ocito ti inteligencija nije jaca strana.Bljak, kome sad još nije jasno da ti jesi homoseksualac? takvo otvoreno deklarisanje i nudjenje, fuj...
Gde sam i kada ja rekao da sam obrazovan, kulturan ili nešto slično? A ovde se ponašam onako kako moram, da moderatori rade svoj posao i da ne sistematski ne udaljavaju sve one koji politički misle drugačije od njih, ja bih mogao da pišem nor malno. Ovako se branim od raznorazne šabanije po forumu koaj je zaštićena od strane moderacije, dok ja nisam, Zapravo ja samo čekad da mi polutan opet zavrne neki ban sasvim neosnovano.
A što se tiče marginalizovanih grupa u ovom momentu je najnepopularnije biti za autonomiju Vojvodine. Dakle nema trenutno marginalizovanije grupe u Srbiji od toga. Činjenica da sam ja hrabar da istupim sa te pozicije samo govori nešto drugo, a nikako da sam tolerantan, obrazovan, fuj fuj daleko bilo, ili ne daj bože kulturan.
Ocito ti inteligencija nije jaca strana.
Covek ti lepo reko: jes' ja sam slatka bombona, os da probas malo.
Nije valjda da neznas u tim godinama da se bombone sisaju.
I covek ti lepo ponudio da malo posisas slatku bombonu, odnosno jedan njen specifican deo. I sta je tu sad tako tesko zaa shvatiti.
Hebote, opet ti nesto objasnjavam, a lepo sam ti napisao da neprimam platu od ministarstva za skolovanje papaka i njima bliskih nivoa inteligencije.![]()
Pa normalno sto je odbio da ucestvuje, ne mozes stavljati homoseksualizam i religiju u isti kos ...
A jok ti si?
Na osnovu ovog tvog posta vidim da znas i mozes da diskutujes i ozbiljno, sto mi je drago, pa hajd da i ja budem malo ozbiljniji.Gde sam i kada ja rekao da sam obrazovan, kulturan ili nešto slično? A ovde se ponašam onako kako moram, da moderatori rade svoj posao i da ne sistematski ne udaljavaju sve one koji politički misle drugačije od njih, ja bih mogao da pišem nor malno. Ovako se branim od raznorazne šabanije po forumu koaj je zaštićena od strane moderacije, dok ja nisam, Zapravo ja samo čekad da mi polutan opet zavrne neki ban sasvim neosnovano.
A što se tiče marginalizovanih grupa u ovom momentu je najnepopularnije biti za autonomiju Vojvodine. Dakle nema trenutno marginalizovanije grupe u Srbiji od toga. Činjenica da sam ja hrabar da istupim sa te pozicije samo govori nešto drugo, a nikako da sam tolerantan, obrazovan, fuj fuj daleko bilo, ili ne daj bože kulturan.