Odmor

Pa što se tvog slučaja tiče sigurno ti treba odmor, pravi odmor. Letovanje je nešto sasvim drugo.
Ja kada zakucam sa poslom ili sa hiljadu obaveza uzmem od prijateljice ključ od vikendice (prava planinska kućica u šumi) spakujem stvari u ranac i zapalim sama na dva tri dana.
Inače letovanje mi je nesto drugo. Kombinacija zabave, zanimacije, zezanja.... to nema smisla ići sama...

Ako ideš sama, najbolje da uplatiš preko Agencije.
Oni o svemu misle i obaveste te.Platiš i ne razmišljaš šta ćeš, gde, kako...izabereš ponudu i to je to.
Za nepredviđene situacije u tom slučaju se imaš kome obratiti.
To je moj savet!

Ako ideš sama, najbolje da uplatiš preko Agencije.
Oni o svemu misle i obaveste te.Platiš i ne razmišljaš šta ćeš, gde, kako...izabereš ponudu i to je to.
Za nepredviđene situacije u tom slučaju se imaš kome obratiti.
To je moj savet!

sutra idem u agenciju:)

uglavnom stigao mi je jednodjelni kupatji crvena boja
i dvo djelni na share tankini ukoliko mi se posretji sutra i chekiram neshto ushushkano secret tip chak tju kupim i dvodjelni :))))

Da li bi same otišle na odmor ?

Znaci prošli mjesec sam radila 280 sati
April 320

I to već ide neko vrijeme

U avgustu mi se pružilo 7 dana gde su svi rekli da moram negde da otputujem neće me vide u firmi

I sad razmišljam da cekiram 7 dana bilo gde samo da ima more i hotel odmah pored plaže ili plaža odmah pored hotela

Nisam nikad sama išla ovo bi bilo prvi put

Pogledajte prilog 1178662
Da si me to pitala pre par godina sigurno bih ti odmah odgovorila sa „Da“. Tada bi mi stvarno prijala takva vrsta odmora.
I mislim da nije nikakav problem da ides sama i da bez bilo kakvih uticaja prijatelja ili porodice sebi isplaniras dan onako kako bas tebi odgovara.
Odmorices se kao covek! :D

ФСП.jpg

Back