Oдмор без мужа

nijevaljda

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
239
Моја Другарица је резервисала 10 дана у Турској за себе и своју мајку! Она се јако радује овом одмору, али ми је рекла да је њен муж веома свадљив и да му се не свиђа што његова жена иде на одмор са мајком. Моја Другарица одлично зарађује, па је платила мајци пут и хотел!

Да ли треба да откаже путовање?

1720631211907.jpeg

Poslednja izmena od moderatora:
Моја Другарица је резервисала 10 дана у Турској за себе и своју мајку! Она се јако радује овом одмору, али ми је рекла да је њен муж веома свадљив и да му се не свиђа што његова жена иде на одмор са мајком. Моја девојка одлично зарађује, па је платила мајци пут и хотел!

Pa ne znam ja sam jednu ostavio na pomisao odvojenog letovanja

Моја Другарица је резервисала 10 дана у Турској за себе и своју мајку! Она се јако радује овом одмору, али ми је рекла да је њен муж веома свадљив и да му се не свиђа што његова жена иде на одмор са мајком. Моја Другарица одлично зарађује, па је платила мајци пут и хотел!

Laže! Njemu se sviđa što će imati 10 dana free bez žene i zmije!

Али њен муж је путовао без ње свих ових година, била је веома заузета послом и није могла да путује са њим на све празнике, онда је отишао сам и оставио је саму
Bojim se da ta veza ne pociva na jakim temeljima.
Prioriteti odredjuju nas odnose.
Godinama putovati bez partnera...ako nema valjanog razloga...bolest, smrt...ne izgleda dobro.
Govorim iz vlastitog iskustva...nema tu srece.

Ako se ona raduje tom putovanju bez njega, tu nema dileme, treba da ide, a on da je podrzi, takodje zadovoljan...Ja sam inace za to da suprusnici treba da imaju odvojene sobe u kojima spavaju u stanu u kome zive, a kamoli ne za samostalan odmor...Pogotovo, ako se na predjasnjem zajednickom odmoru vec utvrdilo da nema dobrog odmora...Ne mogu da zamislim da nekoga teram da ide samonm na odmor ili joj zabranjujem da ide sa nekim drugim...Da se razumemo, nisam neko ko je za otvorene veze, ali jesam za ovakvu vrstu slobode i poverenja...

Ako se ona raduje tom putovanju bez njega, tu nema dileme, treba da ide, a on da je podrzi, takodje zadovoljan...Ja sam inace za to da suprusnici treba da imaju odvojene sobe u kojima spavaju u stanu u kome zive, a kamoli ne za samostalan odmor...Pogotovo, ako se na predjasnjem zajednickom odmoru vec utvrdilo da nema dobrog odmora...Ne mogu da zamislim da nekoga teram da ide samonm na odmor ili joj zabranjujem da ide sa nekim drugim...Da se razumemo, nisam neko ko je za otvorene veze, ali jesam za ovakvu vrstu slobode i poverenja...
Da, ali ne godinama zaredom.

И ја то тако видим и слажем се са тобом

Msm da ipak nisi nikad bio u vezi jel tako

Back