Odluke, stavovi...

I da, da bi neko oprostio, ovaj drugi mora zaista da se pokaje...
A cesce se takve stvari "zaglade"...pa kad tad, opet isti problemi...
Ali razumem, nego ostane po svaku cenu. Nije lako iskoraciti iz veze, pogotovo kad volis...za mene je teze ostati. Manje zlo...

A šta bi više volela da ti kaže? Volim je, desilo se, ne mogu bez nje i slična sranja koje izgovaraju ko poslednji bednici.

Ja sam cula- volim tebe, ona mi nista nije znacila, obican seks, zar cemo se zbog toga razici, i tako u tom stilu...
Volela bih da se pokajao, ali nije, tad bih mu verovatno i oprostila. Ali, nije, ne ide pokajane preko noci, za istinske promene u sebi je malo ko kadar u nekim godinama...zagladili bismo, posle bi on opet po starom...ja bih sebe dovela do neprepoznatljivosti, izjedalo bi me nepoverenje i tako...zato je manje zlo otici, ne praviti pakao od zivota vise ni sebi ni njemu.
Recima se tako lako slaze...prvo sebe, pa onda i druge.
„Nije covek ono što misli, već ono sto cini.“

Ja sam cula- volim tebe, ona mi nista nije znacila, obican seks, zar cemo se zbog toga razici, i tako u tom stilu...
Volela bih da se pokajao, ali nije, tad bih mu verovatno i oprostila. Ali, nije, ne ide pokajane preko noci, za istinske promene u sebi je malo ko kadar u nekim godinama...zagladili bismo, posle bi on opet po starom...ja bih sebe dovela do neprepoznatljivosti, izjedalo bi me nepoverenje i tako...zato je manje zlo otici, ne praviti pakao od zivota vise ni sebi ni njemu.
Recima se tako lako slaze...prvo sebe, pa onda i druge.
„Nije covek ono što misli, već ono sto cini.“

Ma daj, pokajao se. Nisam imala takvu scenu, ali moja sestra jeste, Trčao je za njom i cmizdreo.

Ako nema slobode izmedju ljudi, onda će im ovakve stvari biti svakodnevnica.

Ma daj, pokajao se. Nisam imala takvu scenu, ali moja sestra jeste, Trčao je za njom i cmizdreo.

Ako nema slobode izmedju ljudi, onda će im ovakve stvari biti svakodnevnica.

Trcao je on zbog sebe, ne zbog nje...zato i rekoh, za istinske promene u sebi, malo ko je spreman. A to nisu krokodilske suze i trckaranje...
Slobodu nosis u sebi, kao i osecaj za pripadnost...
Odnos izmedju dvoje ljudi je dogovor i postovanje, pre svega sebe, pa onda i ono sto se zajednicki dogovorite, sta god to bilo.

Imate sledecu situaciju :

Vas visegodisnji partner, ili muz,

postaje romanticno zanesen drugom zenom... iako nije pocinio preljubu,ili jeste(?), ta zena mu nesto znaci, i
razmislja da li je to prekretnica u njegovom zivotu,
kada ce odluciti da ostavi iza sebe sve godine provedene sa vama, i zapocne vezu sa tom osobom.

Saznajete za tu njegovu nedoumicu.. Kako cete reagovati ?

1) Vi cete ga prvog oterati... pobesnecete, i ni sami ga vise necete zeleti.

2) Odlucujete da se borite za svog muskarca,i ne dozvolite da vam neka druga zena pokvari i oduzme vasu srecu...
Preduzimate konkretne korake? .. Koje?

Necu sigurno da se borim, sta da se borim, pogotovo mi je gadno to vredjanje ljubavnica, razgovor ' ko s zena sa zenom, lele vrati mi mog muza ja ga volim najvise na svetu'.
Neka ga nek se razmislja. Na koju stranu prevagne, nek mi javi.
Generalno ne kapiram te zene koje metlom teraju sve zenskinje od svojih muzeva...ako je vala resio da te vara, nema tu mnogo pomoci.
Nisam luda za zenama koje se svalerisu sa muskarcima u vezi/braku al ipak mislim da ako vec dodje do prevare, ne treba medju njima praviti linc....da nije hteo, ne bi ga smuvale. Nije mi muz novac za uzinu pa da mi ga nasilnica preljubnica otme za velikim odmorom.....

Ne bih otisla odmah. Pogotovo ako je u pitanju duga veza, brak. Mislim da je normalno na duge staze da se covek zanese, da nije siguran sta oseca....samo sto se nekad sazna nkad ne. Ako je samo ' trenutni hir' procice...ako me prevari, moze oma da ode.

Poslednja izmena:
Imate sledecu situaciju :

Vas visegodisnji partner, ili muz,

postaje romanticno zanesen drugom zenom... iako nije pocinio preljubu,ili jeste(?), ta zena mu nesto znaci, i
razmislja da li je to prekretnica u njegovom zivotu,
kada ce odluciti da ostavi iza sebe sve godine provedene sa vama, i zapocne vezu sa tom osobom.

Saznajete za tu njegovu nedoumicu.. Kako cete reagovati ?

1) Vi cete ga prvog oterati... pobesnecete, i ni sami ga vise necete zeleti.

2) Odlucujete da se borite za svog muskarca,i ne dozvolite da vam neka druga zena pokvari i oduzme vasu srecu...
Preduzimate konkretne korake? .. Koje?
Ne preduzimam nista, nadam se da ce se urazumiti, ne krivim ga jer mislim da nismo odgovorni za osecanja, vec samo za postupke (u slucaju da preljuba nije pocinjena).
Kad on vec saopstava svoju situaciju, to deluje kao vec gotova stvar, zar ne? Ne verujem da ce da se ispoveda zeni dok jos nije siguran sta zeli i da time napravi mnogo komplikacija.

Mozda ce otici i onaj ko se nikada ranije nije dvoumio, niti priznao. nema garancije.

Можда.

У сваком случају, срећан пут.

Клечање на коленима и потурање детета као разлог за опстанак брака просто није мој фазон.

Back