Odluka Vlade da zimski raspust počinje ranije?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trebala si da čuješ seminar za s.u. koji smo imali prošle subote.
Dvoje kolega iz NS
Gospođa u penziji i kolega koji još uvek radi.
Sve je to lepo što su objasnili (koleginica se osvrnula kako mlade generacije dolaze i često otaljavaju, mislim se "čudi me🙄").
A najveći hit je bio kad je objašnjavala kako se kroz decenije nastavničke (zahtevane zakonom) kompetencije proširuju i usložnjavaju (a mislim se a plata ostaje ista, kao kada bi poredio auto od pre 20 godina i danas i hteo ovaj novi po ceni onog od pre 20 godina)

Inače seminar je bio o kreativnosti u radu sa decom i podvučeno je kako je taj naš entuzijazam... Super stvar :)

Kolege jesu super ali mislim se u sebi...

Eeeeeeeeeeee
I znaš šta mi je još neprevaziđen a glupost? Obavezno sve to napisati u bar 8 primeraka. Jesi uneo u portfolio ovo s.u.? Obavezno, propašćemo bez bodova i licenci :mrgreen:

Objasnite vi meni ako hoćete. Zašto su profesori ljuti na decu?
Učenici i roditelji ih podržavaju, niko se nije bunio zbog štrajka prosvetnih radnika da se izbore za svoja prava. Učenici su gubili nastavu što zbog otaljavanja, čestih odsustva nastavnika... U školi imaju samo pismene zadatke i propitivanja. Znanje nikakvo, jedinice pola odeljenja, neka deca neocenjena a redovno išla u školu. Ovo je iz iskustva iz gimnazije, deca inače odlični đaci, bar se trude da budu.

Back