Odluka suda i Katastar

poznavao sam jednog kojije sa 4 razreda osnovne škole drmao katastrom...niko bez njega nije mogao ništa da sprovede...

Naravno, da sam bio u iskušenju, ali ne bih završio posao, kasnije sam video da su gori urbanisti, a košarkaši sa ili bez škole vodili cele regione i bili članovi rotari kluba...

poznavao sam jednog kojije sa 4 razreda osnovne škole drmao katastrom...niko bez njega nije mogao ništa da sprovede...

А то је било пре 70 год. Када су бољшевици окупирали Зем.Књигу писали ЗКУЛ и накнадна решења о стрељању , после стрељања... :kafa:

pre
А то је било пре 70 год. Када су бољшевици окупирали Зем.Књигу писали ЗКУЛ и накнадна решења о стрељању , после стрељања... :kafa:
30 godina, četnici vladali srbijom posle ustava iz 71. Taj baš bio četnik iz neke selendre, a sekretar partije mu bio vojvoda iz njegovog sela...

Dok ovi tvoji nisu izveli revoluciju podržanu englezima 68. bilo dobro, posle je sve bilo "štogore to bolje" i sankcije i pljačkanje i bombardovanje i onda vas postave da dovršite pljačku porušenih firmi koje ste pljačkali. Posle vam kriv djura što su koncerne preuzeli stranci i plaćaju uredno dažbine državi....umesto da ih vode naši ljudi makar i mafijaši, ali njih uvek reketiraju državni mafijaši koje ste ostavili po trojicu na jednu stolicu....dok jedan radi bez stolice...

Dodje lik u katastar za načelnika i počne da sprovodi promene da ih uvede u zakonske okvire, onda ga svi napadnu i spolja i iz katastra i čovek pobegne....a ko vlada gradjevinski inžinjer četnik koji je glavni inženjer u urbanizmu i koga slušaju i arhitekte i načelnici i katastar i sud....video sam 10 krivičnih prijava protiv njega i sve parkirane uredno 10 godina...

Све је горе и горе
Šta misliš ko bi jedva dočekao da srušite vlast i vakum u državi? svi koje ste ugnjetavali samo da ih jedan povede i da isprazne sve ustanove u srbiji....
Dodje lik u katastar za načelnika i počne da sprovodi promene da ih uvede u zakonske okvire, onda ga svi napadnu i spolja i iz katastra i čovek pobegne....a ko vlada gradjevinski inžinjer četnik koji je glavni inženjer u urbanizmu i koga slušaju i arhitekte i načelnici i katastar i sud....video sam 10 krivičnih prijava protiv njega i sve parkirane uredno 10 godina...
e taj inženjer je vodio najgori deo mafije 5. oktobra, rušio svoju vlast da bi ostao u vakumu zakona i vladao svojim atarom....i takvih desetak iz regiona pod upravom G17...

Vas su ubedili da vam komunisti ne daju vlasništvo, a milošević to regulisao zakonom 91. a krimosi neće da vam vrate nego hoće da otmu, krimosi nemaju ideologiju zajedno su i četnici i partiztani....

Ako nema nas jmbg i nije rezident onda se upisuju podaci iz putne isprave ili pasoša.
Od nerezidenta se i ne očekuje da ima nas jmbg vec se upisuju podaci iz matične države ovo je česta stvar kod nas i ima dosta sličnih situacija
nisi pročitao, treba da mu vrate nepokretnost po zakonu o vraćanju imovine, a neki krimos već oteo....stavio šapu na to.

Back