Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.285
ma to neko nepismen u vladi ili skupštini brljavio po zakonima dok su spremani, pa napisao pravnosnažni, a istina je da može oboje ne menja suštinu, a nije protivpravno...Mislim da moze i jedno i drugo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to neko nepismen u vladi ili skupštini brljavio po zakonima dok su spremani, pa napisao pravnosnažni, a istina je da može oboje ne menja suštinu, a nije protivpravno...Mislim da moze i jedno i drugo![]()
Da li oni u katastru odbijaju da izvreše odluku suda ili odugovlače?
Advokat ce zakazati termin i videti o cemu se radi
Ni po zakonu a ni u praksi.katastar upisuje sudsko resenje koje je pravosnažno.Da li može Katastar da ne izvrši pravosnažnu odluku suda
šta te briga, ako zna kome da da pare?Адвокати су углавном незналице у тој проблематици и узимају 100€ на кеве ми!!!
jer nema podataka o vlasniku, bez matičnog broja....Ni po zakonu a ni u praksi.katastar upisuje sudsko resenje koje je pravosnažno.
Moras malo vise podataka da das o konkretnom slučaju ali odgovor je ne za pitanje.ne moze da ne izvrši sudsku odluku
šta te briga, ako zna kome da da pare?
Ni po zakonu a ni u praksi.katastar upisuje sudsko resenje koje je pravosnažno.
Moras malo vise podataka da das o konkretnom slučaju ali odgovor je ne za pitanje.ne moze da ne izvrši sudsku odluku
Ne bi mi verovao da ti kažem da advokat preko svojih poznanstava provuče neke glupave zahteve kroz dva suda i kod deset postupaka i za 2000evra izboksuje 5000 i troškove...sad čekam reviziju, a sud 6 meseci ne šalje dokumenta vrhovnom sudu...advokat se krsti, ali ne vredi...УГлавном не знају
To kaze i moj advokat.Ni po zakonu a ni u praksi.katastar upisuje sudsko resenje koje je pravosnažno.
Istina, mogu da odbiju i legalno, ako je rešenje suda nesprovodljivo, a redovno sud slučajno pogreši, pa ne definiše elemente nepokretnosti....sa druge strane, katastar i nije nikakav dokaz o vlasništvu, već državna administracija.
Dokazi su izvod iz knjige nepokretnosti i tapija ili rešenje suda.
Ko nema podatke o vlasniku?katastar?jer nema podataka o vlasniku, bez matičnog broja....
To kaze i moj advokat.
Ko nema podatke o vlasniku?katastar?
Trebalo je. Ne postoji izraz "trebao sam" u srpskom jeziku.TRebao sam crvenu,podebljanu
Ne bi mi verovao da ti kažem da advokat preko svojih poznanstava provuče neke glupave zahteve kroz dva suda i kod deset postupaka i za 2000evra izboksuje 5000 i troškove...sad čekam reviziju, a sud 6 meseci ne šalje dokumenta vrhovnom sudu...advokat se krsti, ali ne vredi...
Mislim da moze i jedno i drugo![]()
često je to vrlo sumnjivo, jer za sprovodjenje sudskih rešenja nije merodavno samo krajnje rešenje, već ceo postupak, pa i ako se desi greška u toku postupka postoje ostali podatci...za katastar je merodavan cilj i namera kao i prethodno stanje, ne sprovodi se samo mehanički, jer bi to mogle sekretarice...a onda dodješ dotle da nema školovanih zaposlenih u katastru...ni pravnika ni geodeta ni upravnih stručnjaka...Тако је.
Неспроводиве пресуде и разна неспроводива решења из других држ.органа буду одбачени
to mi se nije desilo, ali jeste da se neki lik ubacio kao advokat i kada je sve zamrsio i uzeo par stotina evra kaže "ovo je za mene komplikovano, ja sam tek počeo i nemam iskustva" a bio pravnik u nekoj firmi pre advokature...Верујем ти, али многи узму 100€ и не јаве се никада више
Advokat mi kaže da u tom katastru rade većinom nepismeni koji su preko stranke dosličesto je to vrlo sumnjivo, jer za sprovodjenje sudskih rešenja nije merodavno samo krajnje rešenje, već ceo postupak, pa i ako se desi greška u toku postupka postoje ostali podatci...za katastar je merodavan cilj i namera kao i prethodno stanje, ne sprovodi se samo mehanički, jer bi to mogle sekretarice...a onda dodješ dotle da nema školovanih zaposlenih u katastru...ni pravnika ni geodeta ni upravnih stručnjaka...
često je to vrlo sumnjivo, jer za sprovodjenje sudskih rešenja nije merodavno samo krajnje rešenje, već ceo postupak, pa i ako se desi greška u toku postupka postoje ostali podatci...za katastar je merodavan cilj i namera kao i prethodno stanje, ne sprovodi se samo mehanički, jer bi to mogle sekretarice...a onda dodješ dotle da nema školovanih zaposlenih u katastru...ni pravnika ni geodeta ni upravnih stručnjaka...
vlasnik nema matični, a još nije rezident jer nema svoju nepokretnost...Ko nema podatke o vlasniku?katastar?