gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Ako vas je blam da pitate ljude koliko ima sati, a telefon vam se ispraznio, samo uđite u prvu prodavnicu, kupite nešto, i na računu pogledajte koliko je sati
Hvala, sledeći savet
Hvala, sledeći savet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta sereš ti??Evo čovečanski te pitam šta sereš?
Ako si stidna pošalješ mi sise u inboxPa stidna sam pa mi glupo da kažem, ali g.ovno
pa šta znam,ali povećava se vremenom količina zemlje,znači da se taložiDa bi se nesto ocistilo, nesto drugo mora da se isprlja.
Intimnost je veoma bitna za libidobiti sa nekim s kim možeš biti to što si. pokazati i raditi ono što stvarno želiš.
naravno, da se međusobno palimo.
Batice, smijem li ja svoj jevrejski mikropenis?Ako si stidna pošalješ mi sise u inbox
Kako ti znaš s koje strane su se kresali?Pitati babe i dede ili prababe i pradede ako su zivi ,ne ove danasanje sto radjaju za lagodan zivot a kresu se sa strane,hvala i drugi put
A zato su uveli zakon da izopšte ako uzmeš čoeka druge vjereBatice, smijem li ja svoj jevrejski mikropenis?
![]()
Pa slao si ga juče,nije zar porastao otadBatice, smijem li ja svoj jevrejski mikropenis?
![]()
Biraj partnera/partnerku ciji prirodan miris (posle tusiranja a pre stavljanja bilo kakve mirisljave hemije) te uzbudjuje.
Зар то није превазиђено?Bukvalno imati najboljeg prijatelja u partneru
Nije. Oduvek je tako bilo, biće i ubuduće.Зар то није превазиђено?
Мени рекоше супротно.Nije. Oduvek je tako bilo, biće i ubuduće.
Pa mislim da uopste ne pricamo o istim stvarima oni i ja