"Odličan seks" može da se desi ako imate ove tri stvari

naravno, nekad vodiš ljubav uglavnom kad si mlad i veruješ da si zaljubljen itekako
nekad imaš odličan sex. uglavnom kad sazriš i prevaziđeš ideju o vođenju ljubavi
Ovo me podseti na jedan tako dan, dok je bilo najrazuzdanije i bez kontrole pitam ja šta mi to radimo, kaže on vodimo ljubav, i to ozbiljno. To je jedan sasvim novi pogled na vođenje ljubavi i svidelo mi se 😏

Zapanjujuća nova studija objavljena u časopisu Sexuality & Culture utvrdila je tri faktora koji doprinose „odličnom seksu“.

Studija je pokazala da se većina ljudi slaže da orgazam, emocionalna veza i hemija doprinose „odličnom seksu“.

Da li su pogodili? Da čujemo šta je za vas "odličan seks"?

Pogledajte prilog 1383814
Ako nema emocija, onda je samo fizikalisanje cija je nagrada orgazam. Sa emocijama, onda uzivas u tome. Hemija, tj strasti takodje
dolaze sa emocijama.

Ma nista lepse nego kada se oslobodi inhibicija. Hajde, jeste, muskarac si i tu si da pripomognes u tome, ali ako je nemoguce zatvorena ili ukocena osoba... Nekako je polovicno, tu i tamo..
S druge strane, ako pokaze pozudu, pohotu, energiju i prepustanje i mentlano i fizicki e onda to bude tipiti top. I tada se javlja ono medjusobno preplitanje, hocete jedno drugome pod kozu da se podvucete. I seks moze da traje ceo dan i noc. A u to se ubraja i slusanje muzike i djuskanje i setnja i hajde negde da klopamo, popijemo pice, smorimo se tamo i vratimo na gajbu, skidanje i uzivanje goli tako, razgovarate, smejete se, pipkate, izbacujete ideje, ljubljenja, kinkarije, sta god vam padne na pamet da je nadrazujuce i zadovoljstva. Nezasitost jedno drugog i bude sve bolje i bolje.
A ono, smuvao sam je, dala mi... To bude tako nekako prazno.

Ma nista lepse nego kada se oslobodi inhibicija. Hajde, jeste, muskarac si i tu si da pripomognes u tome, ali ako je nemoguce zatvorena ili ukocena osoba... Nekako je polovicno, tu i tamo..
S druge strane, ako pokaze pozudu, pohotu, energiju i prepustanje i mentlano i fizicki e onda to bude tipiti top. I tada se javlja ono medjusobno preplitanje, hocete jedno drugome pod kozu da se podvucete. I seks moze da traje ceo dan i noc. A u to se ubraja i slusanje muzike i djuskanje i setnja i hajde negde da klopamo, popijemo pice, smorimo se tamo i vratimo na gajbu, skidanje i uzivanje goli tako, razgovarate, smejete se, pipkate, izbacujete ideje, ljubljenja, kinkarije, sta god vam padne na pamet da je nadrazujuce i zadovoljstva. Nezasitost jedno drugog i bude sve bolje i bolje.
A ono, smuvao sam je, dala mi... To bude tako nekako prazno.
zasto "prazno"? nije prazno ispunjeno je, dovoljna je strast, pozuda, napaljenost, hormoni koji divljaju taj smiraj u orgazmu...

zasto "prazno"? nije prazno ispunjeno je, dovoljna je strast, pozuda, napaljenost, hormoni koji divljaju taj smiraj u orgazmu...
Pa takav sam. Ne radi me da je smuvam. Neke muskarce radi da je osvoje kao i nju da bude osvojena i iz toga crpe strast. Meni je strast zapravo to kada se prepoznam sa njom i zajedno zaobidjemo te tipicne odnose i onda me radi to prema njoj. I to nije iz sujete u smislu: drgaciji smo od drugih, vec je to jedini nacin da budes toliko opusten s nekim bez nametnutog vaspitanja.

Zapanjujuća nova studija objavljena u časopisu Sexuality & Culture utvrdila je tri faktora koji doprinose „odličnom seksu“.

Studija je pokazala da se većina ljudi slaže da orgazam, emocionalna veza i hemija doprinose „odličnom seksu“.

ovi iz studije jesu pogodili ali su dosta suzili pojam dobrog seksa, ja mislim da bi dobar sex bio i u puno drugih situacija i okolnosti;)

Gde, s kim i s cim. :lol:

Ovo me podseti na jedan tako dan, dok je bilo najrazuzdanije i bez kontrole pitam ja šta mi to radimo, kaže on vodimo ljubav, i to ozbiljno. To je jedan sasvim novi pogled na vođenje ljubavi i svidelo mi se 😏
Ni ja ne kapiram zašto toliko puno ljudi misli da vođenje ljubavi mora da bude nežno?
Odvalimo prvo genitalije jedno drugom, pa ćemo lako posle da se mazimo i pazimo dok lečimo upalu mišića

Salim se, hajde da probam:
Kada ti se neko dopada kao osoba, u to se ubraja i onaj deo da je uzbudljuva, mentalno, onda u tebi radi dopamin, spajas se tom osobom, nalazite povezanost, dopamin je zadovoljstvo, zatim ide seratonin koji regulise seksualni nagon i daje signal telu da je ta i ta osoba neko sa kim zelis to. Zatim ide vasopresin za koji se smatra da potstice potrebu za neznoscu, mazenjem, dodirima i td..
I kao sto vidis sve je to fizicki nadrazaj koji je stimukisan prvo mentalno, a onda se pretapa u emocije.
Ako nema toga onda ili imas jako cudan hormonski sklop, ili si isprojektovao, autosugestijim, neke karaktersitike te osobe i tako opravdao to da imas seks.
Dakle ako mislis da mozes da hebes:" hot, al glupu plavusu", zapravo se varas, jer si negde podsvesno zapravo napravio osecaj povezanosti sa njom i dopada ti se. Makar i autosugestivno. Sto nije dobro, jer nakon seksa se spustaju nivoi vaso, dopa i seratonina naglo, jer ne dobijas dalje onaj osecaj povezanosti i onda se osetis prazno, deprrsivno, bez veze i td..

Back