Odlazite, ne poznajem vas

anajade

Elita
Poruka
21.260
U mateju 7 isus kaxe da nece svi hriscani uci u raj vec samo onaj koji vrsi volju oca koji je na nebesima.
Sta bi bila oceva volja za nas hriscane.
Dobra dela ne pomazu odlazak u crkvu ne pomaze a nesto ocigledno pomaze.
E sad sta pojma nemam.

Неће сваки који ми говори: Господе! Господе! Ући у царство небеско; но који чини по вољи Оца мог који је на nebesima

U mateju 7 isus kaxe da nece svi hriscani uci u raj vec samo onaj koji vrsi volju oca koji je na nebesima.
E sad sta pojma nemam.
ljubav...dobra dela bez ljubavi i odlazak u crkvu zarad kupovine raja su samo pokušaj trgovine sa Bogom a Bog nije trgovac...njega interesuju motivi, on čita srca...prvi će izgubiti dušu onaj ko želi da je sačuva....jer mu je motiv pogrešan

ljubav...dobra dela bez ljubavi i odlazak u crkvu zarad kupovine raja su samo pokušaj trgovine sa Bogom a Bog nije trgovac...njega interesuju motivi, on čita srca...prvi će izgubiti dušu onaj ko želi da je sačuva....jer mu je motiv pogrešan
Ovaj stih je dobar za ova vremena a gde kaze da moramo piznavati boxiji volju u zla vremena
Гледајте дакле да уредно живите не као немудри, него као мудри;

16. Пазите на време, јер су дани зли,

17. Тога ради не будите неразумни, него познајте шта је воља Божија.

Znaci caci i cacike haha

Ovo mu dodje pod broj 1 bez toga dzabe si dobar

. А ово је воља Оног који ме посла да сваки који види Сина и верује Га има живот вечни; и ја ћу га васкрснути у последњи дан.

Nema, nema. a bogatilo su se u ovoj vlasti isto kao i u onoj prethodnoj. zato trebamo da budemo pametni i da ne dozvolimo to opet. Jer Hristova volja će doći, a ona ne poznaje partije i podele među narodom.
Videćeš, ti i ja ćemo se sigurno sukobiti na ovom forumu oko politike, ali drago mi je da vidim da veruješ u Hrista. Veruj mi mnogo je nas protivnika režima a koji smo verujući ljudi, šta god ti reklči.

Nema, nema. a bogatilo su se u ovoj vlasti isto kao i u onoj prethodnoj. zato trebamo da budemo pametni i da ne dozvolimo to opet. Jer Hristova volja će doći, a ona ne poznaje partije i podele među narodom.
Videćeš, ti i ja ćemo se sigurno sukobiti na ovom forumu oko politike, ali drago mi je da vidim da veruješ u Hrista. Veruj mi mnogo je nas protivnika režima a koji smo verujući ljudi, šta god ti reklči.
Onaj koji sledi Isusa neizbjezno ce doneti pravednost, i on je taj koji vrsi ocevu volju.
E sad tebe protivnika mog da gadjam.jajima nikad nikad ili ono ti si mi.protivnik pa ti nista ne mogu i da onda udarim.na tvoju majku oca dete nikad nikad.
Tako mislim da razmislja normalni vernik a ysput i isus bi tako da je ziv.

E sad sta pojma nemam.

Неће сваки који ми говори: Господе! Господе! Ући у царство небеско; но који чини по вољи Оца мог који је на nebesima
Теби отац на небесима Вучић?

Onaj koji sledi Isusa neizbjezno ce doneti pravednost
Onaj koji sledi Isusa da ali onaj koji misli da sledi Isusa ne mora da znači. Mislim da je Anštajn napravio pometnju sa teorijom relativnosti. To se veoma svidelo zapadnjacima pa je sad sve relativno u nauci i van nauke u politici i običnom životu. Istina je relativna stvar pa i pravednost po teoriji relativnosti može sve da bude tačno i netačno pa se snađi. Ako ne održavaš u sebi senzore za detekciju svega i svačega onda ti ne vredi da slediš ni pravednost ni istinu jer ne znaš ni šta je to.

Onaj koji sledi Isusa da ali onaj koji misli da sledi Isusa ne mora da znači. Mislim da je Anštajn napravio pometnju sa teorijom relativnosti. To se veoma svidelo zapadnjacima pa je sad sve relativno u nauci i van nauke u politici i običnom životu. Istina je relativna stvar pa i pravednost po teoriji relativnosti može sve da bude tačno i netačno pa se snađi. Ako ne održavaš u sebi senzore za detekciju svega i svačega onda ti ne vredi da slediš ni pravednost ni istinu jer ne znaš ni šta je to.
Ja ne znam ali on zna.I njega ucinis sefom gospodarem svog zivota tvojih akcija reakcija.

Не мислите да сам ја дошао да донесем мир на земљу; нисам дошао да донесем мир него мач.

35. Јер сам дошао да раставим човека од оца његовог и кћер од матере њене и снаху од свекрве њене:

36. И непријатељи човеку постаће домашњи његови.

a kakve reci
Za danasnje vreme tako mu dodje.
Sestra mi jeste ali je blokaderka zaustavlha saobracaj ne da mi da prodjem.ulicom.
Sestra mi jeste ali
Mrs od mene tacka haha

Back