ЧичаДража
Aktivan član
- Poruka
- 1.113
Занима ме какво је ваше мишљење о пресељењу у иностранство, са породицом или без ње? Да ли на вашу одлуку утиче финансијска ситуација, носталгија, (не)познавање страних језик, или нешто друго?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otisao bi sutra da mogu, razlog zast nisam otisao je isti kao i za 99% ljudi... ne mogu dobiti vizu
Ne mozes tek tako otici u stranu drzavu![]()
Занима ме какво је ваше мишљење о пресељењу у иностранство, са породицом или без ње? Да ли на вашу одлуку утиче финансијска ситуација, носталгија, (не)познавање страних језик, или нешто друго?
Recimo,
ajd da se snadjes lepo, imas platu vise od prosece i finansije nisu problem.
Ali, zakaci te neki sudski spor - ili ostavinska rasprava, ili oko razvoda pa otac nece da placa alimetaciju.....
i to se otegne gooodinama, kao sto je normlano u Sr.
i dovoljno da ti zagorca zivot.
I to se racuna u - los standard.
- - - - - - - - - -
I cekanje 10-15 minuta da dodjes na red na kasi u supermarketu se racuna u standard.
A to nije tako u Nemackoj,Austriji i Svajcarskoj.
Па добро. Ти кажеш да овде не би хтјела да рађаш дјецу. А у САД или Њемачкој дијете од 15 године упадне у школу са пушком и убије 10 својих другова, јер је играо неку игрицу 24ч дневно и полудио. Да не говорим о масовним убицама, силоватељима и разним другим монструмима. У томе смо хвала Богу много заостали за тим развијеним земљама и код нас се ријетко дешава. Није све у новцу.
a šta je to REALNA PLATA u državi koja nema ni jednu svoju pišljivu banku?
kad nemaš banke nemaš ni privredu pa otvaraj firme i sa i sa bez fakulteta...
fakultet nije merilo kvaliteta firme
...da broje pare koje zarade tim dobrim radomUvek sam se pitao, sta to nasi ljudi znaju tako dobro da rade u inostranstvu, a ne mogu kod kuce...