GeaGea
Primećen član
- Poruka
- 806
Ljudi, pocinjemo da licimo na drustvance sa Serbian Cafe-a

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, pocinjemo da licimo na drustvance sa Serbian Cafe-a![]()
![]()
Nisam bio tamo, opiši nam malo.
Pozdrav, a bogami i naklon za Bubcay.Za povratak dobrog duha iz prošlosti. Arhivu serbiancafe diskusija čuvam još uvek na hard disku, a to je jedno od prvih štiva koje sam pročitao kad sam pre par godina počeo da pretražujem net na nama dobro poznatu temu.
Evo, probaj da se podsetiš kako je to bilo...
Izboduj se i sve ce ti se samo reci...
Ako ti i dalje nije jasno, prouci tutorijal, s tim sto umesto CSL gledas SOL. I tako...
Po srednjoj skoli sam frizer, radim kao kuvar, zavrsio sam Ekonomski fakultet-Marketing menadzer, u vojsci sam bio mitraljezac.
Engleski znam tacno toliko da sve sto procitam pogresno shvatim, a volim da prodajem pamet pa i drugog pogresno naucim.
Inace sam paranoican i prepun predrasuda, pa kad mi neko iz najbolje namere lepo objasni, ja mu ne verujem nego se svadjam i lupetam iz sve snage.
Od ostalih ocekujem da mi u 2-3 posta sve zavrse, pa pravo iz kuhinje, sa sve kutlacom, da stignem na Gold Coast i magistriram Botaniku.
U Australiji imam tetku i bracu ali nece da mi plate advokata, da mi zavrsi kombinaciju, jer nisam dovoljno lep.
Molim gospodju koja je sve uspesno zavrsila oko svoje aplikacije i do sada bar 50 linkova postavila da i drugi uspeju, to vise ne radi, jer ja necu linkove pa da moram da citam i tumacim, nego da me nauci u 10 recenica.
Da li može neko da mi kaže kako finkcioniše prenošenje novca prilikom iseljenja u Australiju? Da li neko ima lično iskustvo da podeli? Na sajtu carine piše samo da može da se iznese neodređena količina novca uz potvrdu o iseljenju ali ne piše kako... U koferu? Preko računa? Kakva je to potvrda o iseljenju, da li je to zapravo viza? Da li je moguće otvoriti račun u Australiji preko telefona ili interneta? Sve u vezi toga me interesuje...
Pokušao sam da saznam nešto o tome raspitujući se po bankama ali niko ništa ne zna provereno, samo nagađaju...
Rasipniče. Što nisi štedeo malo.Lako je. Dosao sam sa 500 e. Odmah otislo 250.![]()
Možda si imala neobičnu frizuru posle leta, pa su se zato smejali?@atomov
Mi smo ga preneli "rucno", u AUD. Na Surcinu nas niko nije pitao za novce, a u Sidneju su nam se smejali sto ih tako nosimo.