Одлазак са власти

praviš se ti veći Toša nego što jesi, ali onako kulturno

a ODLIČNO ZNAŠ da
u sistemima ne napreduju vredni sa znanjem nego bezobrazni i bez pameti

Naime "ovima gore" takvi odgovoaraju,koj će im potencijalna konkurencija?

tako ti je i u MAXI-ju
otkačili su bez problema poslovodju od 22 godine radnog staža, bez dana bolivanja i sposobnu i za kancelarijske papire i za džakove krompira kad se krezubom voćaru navije da ne dodje ili na kasi kad se kadirka naljuti pa jpj pobredjena sujeta

za poslovidje uzimaju agresivne kasirke, glupe ko tocilo

Зар је у МАКСИју исто као у ЛИДЛи ?

@mario80

Народ је једно мизерно ништа.
Ja sam svestan da bez organizacije ništa ne može i da je jedino rešenje stvarati slične "mafijaške" organizacije i boriti se protiv postojećih i tražiti podršku Zapada kome bi obećali lojalnost.

A to će dugoročno verovatno i da se desi. Doći će neki novi klinci koji će raditi sa Zapadom i zarađivati veliki keš i neće trpeti udbaške debile sa kupljenim diplomama. Kvalitet bi trebao da ispliva dugoročno.
Šolak je primer toga. Kad Srbija bude imala oko 100 ljudi kao što je Šolak svi udbaši i demagozi Vučićevog ranga neće smeti ni da prismrde.
Samo moja teorija ne znam koliko sam u pravu.

Међутим, хоће ли данашња гарнитура отићи овако?

Како да се бивше ку.рве, коцкари, уличари, наркомани, таксисти, лубеничари, џепароши врате пређашњем животу? ( и то...ако не заглаве робију)

Glavni će avionom da se dislocira sa bližom familijom bez mnogo brige o sudbini qrava,šofera i lubeničara. A oni jbg....mnogo su ljudi besni. Puno sreće želim.

U stvari lažem...ne želim :lol:

Glavni će avionom da se dislocira sa bližom familijom bez mnogo brige o sudbini qrava,šofera i lubeničara. A oni jbg....mnogo su ljudi besni. Puno sreće želim.

U stvari lažem...ne želim :lol:

Чини ми се да је то драматски осврт на у ствари прилично недраматично стање ствари

Вучић неће отићи нигде јер му се неће десити ништа. Нико неће бити линчован нигде, "народ" ће наставити да мирно смрди и после смене режима, итд

Чини ми се да је то драматски осврт на у ствари прилично недраматично стање ствари

Вучић неће отићи нигде јер му се неће десити ништа. Нико неће бити линчован нигде, "народ" ће наставити да мирно смрди и после смене режима, итд
da narod smrdi i ćuti najviše odgovora mrsimudima po opštinama i fakultetima

treba napraviti sistem da svi lete

pa jel smo nebeski narod ili nismo?

Zar se poslovima ljudi ne bave i iz ljubavi? Tako i u politici treba dozvoljavati prolaz samo onima koji to vole a bili bi plaćeni ništa više nego u svojoj prvobitnoj profesiji.

Pa da, javni posao. Svuda ga izbegavaju jer si onda pod strožijom kontrolom nego kad imaš drugi posao ili biznis. Ali opet, ima ljudi koji vole da obavljaju poslove koji služe zajednici.

hahahaha

posle uspešne privatizacije baviš se onime u ponudi
a šta voliš radi u slobodno vreme
niko ti ne brani
1717834961-voz_soko_07062024_0233-zenga-1024x651.jpg.webp
1717834780-voz_soko_07062024_0201-zenga-1024x681.jpg.webp

da narod smrdi i ćuti najviše odgovora mrsimudima po opštinama i fakultetima

treba napraviti sistem da svi lete

pa jel smo nebeski narod ili nismo?

Јесам, 1988 године, и хвала драгом Богу на томе.

Са друге стране, сад видим да опет знам боље. Кило купуса у Максију 59 динара. Ни ти не можеш да позобаш више од киле купуса на дан.

https://www.maxi.rs/Vocje-i-povrcje/Svezhe-povrcje/Kupusnjache/Kupus/p/7481212

Моја сестра је професор на државном универзитету. Вучић лаже, и то не ситно.

Цела поента је без сумње у покушају стварања антипатије према предавачком кадру међу онима које су наши штрокави претходници волели да зову широке народне масе. "Ето, они добијају 60 хиљада евра годишње од ове наше напаћене Србијице, а издајници су, честити Тиосаве, док се ти мучиш, и..."

Банална и глупа манипулација, али врло много тога у Србији је већ дуго банално и глупо, па се можда није чудити.

Марк Руте, председник Владе Низоземске отишао је са власти на бициклу.

БоТа је поручио "Видимо се у неком другом филму".

Коштуницу и Тадића и данас виђамо по улици и маркетима.

vibe%20(1).jpg

Међутим, хоће ли данашња гарнитура отићи овако?

Како да се бивше ку.рве, коцкари, уличари, наркомани, таксисти, лубеничари, џепароши врате пређашњем животу? ( и то...ако не заглаве робију)
a ovi od ranije kao nisu bili taki..........?

Srbi posle ovoga i ne treba da postoje.

Back