ODLAZAK LEGENDE Umro Dragan Nikolić

Nek mu je laka zemlja...
Inače, nisam znala da je bio bolestan. Neko je na nekoj od tema na forumu kad su svečano otvorili cvetni trg napisao da asocira na scenografiju iz Sabirnog centra i odgledala sam ponovo taj film posle duuugo godina i opet me oduševio Draganče sa šibicama.
Sjajan glumac, velika šteta.

Jako sam se potresla juce ujutru kad sam na radiju cula da je Dragan Nikolic umro. Obozavala sam ga. Citajuci Vase postove, pustila sam suzu. Ne znam ni sta da pisem.
Zastala mi je knedla u grlu.
Ostace da zivi dok god se gledaju filmovi, serije, sve sto je cinio za zivota.

Obraz uz obraz ... Kakvo je to lepo vreme bilo...

Pocivaj u miru, legendo.

Poslednja izmena:
Dragan Nikolić i Milena Dravić su usred najgore krize nekako uspeli da skupe novac za novi automobil i odlučili su da zamene...
...vremešni Golf koga su stalno morali da guraju da bi upalio.
Kao na filmu, krenuli su da kupe novi automobil, ali svoj nisu uspeli da pokrenu, pa su se vratili u stan da pozovu nekoga da ih odveze.
I baš u tom trenutku na televiziji je emitovan prilog o dečaku kome je hitno potrebna operacija očiju. Dragan je pogledao u Milenu i rekao:
Njima treba para tačno koliko i mi trenutno imamo u kući. Ma, šta će nam novi automobil. I ubrzo su saznali gde se nalazi porodica dečaka.
Kada je došao prijatelj koji je trebalo da ih odveze da kupe automobil, rekli su mu da ih vozi do dečakovog sela.
Pojavili su se ljudima na vratima i predali im novac za operaciju.

Back