Odlasci sa foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad anakin bude imala koncert da odemo sa transparentom "anakin mi te volimo, tvoji forumashi" . naravno imacemo kukuljice da se ne bismo gledali i nosicemo kompjutere da pricamo.

Hvala na 'pray the lord' razjasnjenju, glupi grobar je dobio svoje,
radnichki! Radnichki!
Chekaj.. da prozborim dve tri.
Kukate za anakin, nisam mnogo prichao sa njom ali...
u pravu je dismisal, prochitajte ceo njegov post od pochetka pa do kraja.
NEcu nikada otici, niKADA!
Postalo popularno videti kako ljudi kukaju za tobom, hraniti sebe njihovom ovisnoscu o tvojoj energiji!
Otishao sam jednom, ali nikada nisam doshao da gledam da li neko kuka za mnom, ili mu krivo shto me nema.
A to je postala dobra fora ovih dana...
bednika barem.
Vidi sebe!

:roll:
pa nisam doshao da gledam, prouchavam i hranim se time shto je neko primetio ili ne ili ga bolelo ili ne, ili sam nekome uskratio doruchak od postova, vec
zato shto sam imao nedovrshena posla sa krstaricom
Misljah reci 'odoh jednom, nikad vise'
najvishe zbog toga jer vishe nije kul :wink:
uvek sam voleo terati inat
I tako...

slika defintivno nije njena, a moze lako dokazati suprotno ako stavi neku svoju drugu slicicu u profil, time bi jednim potezom srusila moju tezu, ali ona to ne cini vec i postojecu sklanja i izbegava pojavljivanje na temi o slikama, to dovoljno govori ko je ovde u pravu....

I meni je bezveze to odjavljivanje... da, da... takvi potezi su smisljeni samo da izazovu emotivnu reakciju kod ostalih... da nahrane ego onih koji su otisli...
ajde dobro, da ga nahranim... da sam na forumu redovna kao ranije sigurno bi mi nedostajala anakin, ali posto nisam... ja joj cestitam na toj odluci i sigurna sam da ce naci mnogo produktivniji nacin da potrosi svoju energiju

sto se tice hanibal i kalimero... za njih nisam tako sigurna ovo gore... da ne bude blacenje, posto se o bivsima samo najlepse govori samo to cu reci :D

Inace, postoje razni nacini odlaska sa foruma. Mozete kompletno da vise ne otvorite stranice, mozete da dolazite da citate i nista ne pisete, a mozete da uradite i ovo sto sam ja...
da se povucete iz svih forumskih prica i sema i da povremeno ostavite neki komenar... tako forum sasvim sigurno napusta vas privatni zivot, a ovde dolazite ponekad da napisete nesto glupo ili pametno... svejedno :) sto je i smisao originalni smisao foruma, sve ostalo su zloupotrebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back