Odgovori u stilu forumasa iznad

ne znam sta bih rekla, jedna je ok, slavi Svetog Iliju a drugu ne mogu da smislim i ne znam zasto je uopste tu drze, verovatno da bi mene nervirali, gde bas tu katolkinju strpase u moju posticu :dash:

zato joj ja svaki put odrzim predavanje o nasem pravoslavnom Bogu, o slavskom kolacu, sveci i postu na vodi...ako vec ne zna i ne pridrzava se nase vere ja cu je nauciti :zkez:

e da i ono najbitnije zaboravih da vam kazem ta vestica je jednom nogom u grobu, pre neki dan je napunila 40 godina i nek ide u penziju vise da odmorim dusu od nje :malav:
............................

Sprechen Sie Deutsch?

špreham, špreham, kakvo pitanje :lol:
najbolje mi ide onaj švajcarski dojč, vežbam od marta kako ću da im se naj.ebem nane nanine na granici sa švicom kad me napokon puste
:malav:

volite li više more ili planinu?

špreham, špreham, kakvo pitanje :lol:
najbolje mi ide onaj švajcarski dojč, vežbam od marta kako ću da im se naj.ebem nane nanine na granici sa švicom kad me napokon puste
:malav:

volite li više more ili planinu?
volim sve, samo da konacno odem na odmor, da uzivam u hotelu, citam knjigu zavaljena u lezaljku i ne mislim ni na sta
dobro osim gde cu da uplatim zimovanje msm da ce to opet biti Stara planina, tamo nam je najlepse, nigde nikoga samo sneg i cist vazduh

sve volim, samo da negde idemo, moze da padne i neko krstarenje, nemam nista protiv :malav:

zasto niko nece da se druzi ovde sa nama? :malav:

Back