odgovori mi :)

a šta smo to mi zaključili, leba ti?
ovde je svako zaključio ono što njega muči/plaši/nervira.

Pa valjda je i poenta da da svako svoje misljenje..a niko ne zna ko je u pravu, osim doticnog gospodina koji cuska..ah ima li poente pisati ovde onda bilo sta, naravno da svako gleda iz svoje perspektive/iskustva. A cesto kad ti na neki problem 80-90 posto ljudi daju slican odgovor velika verovatnoca je da su u pravu (mada ovde se vise ne zna ko sta prica kad se teme rasplinu)

1. Starija devojka, mlađi momak? Hmmm...Što da ne, ko mi pa garantuje da je sa starijim sigurnije? z:((

2. Vidiš, ili bar misliš, da mu je stalo do tebe, ali eto iz ko zna kakvog razloga voli po nekad da te ćušne od sebe. Zašto? Lažan osećaj kontrole? Strah od povređivanja? Nije ljubav?

3. E verujete li da uvek jedan vuče vezu više no drugi?Ili ti naivno rečeno "jedan više voli"?

1.uwek, ona ume, a on mozez:p
2.strah od powredjiwanja i napustanja, woli tez:kiss:
3.ma, imamo swi+/- faze, wazno je da se "dopunjujete"z:mrgreen:

2. Vidiš, ili bar misliš, da mu je stalo do tebe, ali eto iz ko zna kakvog razloga voli po nekad da te ćušne od sebe. Zašto? Lažan osećaj kontrole? Strah od povređivanja? Nije ljubav?

I tako ja ga mazim i pazim dok je bolestan, sav ko neka beba...Živne i opet smo hladnjikavi...z:cry:
Sunce mu poljubim maleno, pa i ja bih malo topline z:D

1. Starija devojka, mlađi momak? Hmmm...Što da ne, ko mi pa garantuje da je sa starijim sigurnije? z:((

3. E verujete li da uvek jedan vuče vezu više no drugi?Ili ti naivno rečeno "jedan više voli"?

1. Pa to je diskutabilno, nismo svi istu
2. Strah od povredjivanja ili ima i ljubavnicu
3. To je po meni bzvz, jer onda to nije ni veza ni nista...

1.Generalizacija...zavisi od razlike u godinama i u samim godinama.Mnogo je to ako je 13 vs 16 godina,a vec nije ako je 25 vs 28 napr.
2.Opet generalizacija....zavisi.I to stalo mu je do tebe je sirok pojam...stalo je meni do drugaricinih ribica u akvarijumu,pa nisam zaljubljena u njih.
3.Ne verujem.

1. naravno da nemas garancije...ali, pitanje je sta ti u vezi treba....jes veca verovatnoca da ces sa starijim imati sadrzajniju vezu, a sa mladjim sexuaalniju...pa ti vidi sta bi radije.....z:poz:
2. svi mi nekad cuskamo, samo svoje postupke vidimo zamagljeno a i ne bole nas toliko.....z:)
3. narafski da trud nije uvek isti sa obe strane, u svakom momentu....ali, ne treba ni da se meri, dok god je u globalu otprilike podjednak...problemi nastaju kad se skoro uvek samo jedna strana svojski napreze...takve veze tesko opstaju.....

Back