Odgovori i pitanja IV

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne secam se bas, imali smo veceru privatnu zurku u klubu, izasli na trg malo, bio da cestitam tamo gde je kum slavio pre nego da ode na poso jer je radio u prvu smenu, i posle ne znam alkohol i odlazak kuci pijan...Isto i prosle....

Sta vas je zadnji put iznerviralo?

Kako kome, zavisi ko sta zeli da ostvari i da li ume da se zadovolji sa tim sto je ostvario, ako neko nema granice i ne ceni svoj ostvareni cilj i to sto ima nikad nece biti srecan.Svako treba da postigne u zivotu onoliko koliko mu je potrebno za srecu da mu ne bi bilo dosadno.Savrsenstvo ne postoji pa cak i kad ste srecni i kad ste postigli to sto ste zeleli da budete srecni svet je pun onih koji grabe za to sto vi vec imate pa tako mislim da nikom ne bi bilo dosadno jer bi morao da neguje i pazi to sto ima ili da pomogne onima koji grabe da steknu svoj mir i srecu umesto da stvara nove zelje i stvara neku sliku u sebi da nije dovoljno srecan itd.Ako njima pomogne pomogo je i sebi da mu neko ne otme i razrusi to sto je ostvario a pritom ubija svoju dosadu i alavost...Tako da bi na taj nacin stvorili neko drustvo u kome bar malo vise preovladava ona svetla vedrija strana nego ona negativna a danas je slucaj obrnut cak postaje nepodnosljiv uticaj negativne strane...

Da li ste sanjali nekad proslost neko istorijsko doba u vasem gradu da je sve nekako slicno, starinsko itd i da ste neko drugi ili jos uvek vi ali skroz drukciji nacin zivota porodica, ljudi prijatelji, tako nesto otprilike, nemam adekvatan opis i reci za to ali eto to je to nadam se da ste razumeli pitanje.I da ako jeste opisite ukratko kako je bilo?

Paraliza sna, sanjas gde spavas zakucan za krevet, ne mozes da mrdnes a nesto se priblizava ide prema tebi senka crna kao covek, mumla...Nestane kad se uplasim i mislim probudio sam se ono jok i opet dok se ne probudim stvarno...Ima razlicite verzije tok desavanja...Pored toga 6 velika stresa koja mi je priredila bivsa i jedan kad je caletu pozlilo i morao hitnu da zovem bilo je srecom sve ok, jedan kad je mog psa pred moje oci udario auto srecom je preziveo i imao operaciju butne kosti te se oporavio sad je ok vec 2 ili 3 god....

Odakle znate da je bilo zaposedanje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back