Odgovori i pitanja IV

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da bih probao nesto nesigurno novo gde postoji sansa da uspete a takodje da propadnete jos dublje i vise nego pre...
Mislim takodje da se nismo razumeli ako se ne varam ili sam trebao da napisem da li bi ste rizikovali da izgubite dosadasnji dosadan zivot ispunjen monotonijom vrteci se u krug sa malo novca Ili ....

Sta bih ste opet izabrali od ta dva i opisite zasto?

Mislim da bih probao nesto nesigurno novo gde postoji sansa da uspete a takodje da propadnete jos dublje i vise nego pre jer racunam na to da sam jos mlad pa bi bilo glupo da ne iskoristim sledece 8 godine da postignem nesto, iskoristim jos te par sansi pre nego sto se ukopam u zacarani krug....Ne bih voleo da se kajem zasto nisam pokusao nekad...

Da li bi ste putovali sami, ziveli sami 8 godina, radili sami po inostranstvu?

Ocekujem promene, promena posla, nacin zivota tj odlazim da radim van ove zemlje pa se nadam da cu se snaci upoznati nove ljude i dobiti mogucnost za napredak i resavanje mojih problema...

Kako sam ovo gore napisao da li bih ste ako nekim slucajem za ova dva meseca i nesto upoznali neku osobu, tj usli u ljubavnu vezu odustali od sledecih planova ili bih ste ipak otisli?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back