Tamo negde početkom januara, kada su odbili sve moje savete vezano za masovnu regrutaciju ljudi u političku organizaciju, formiranje odbora, programa, liste i svega drugog šta je potrebno za izlazak na izbore,Bilo mi je jasno da njih nikada nisu ni stvorili da bi izašli na izbore, već samo da bi se izazivao haos na ulicama i nestabilnost.
Tada sam se udaljio, koliko god da sam ih pre toga podržavao, a posle 15. marta počeo i otvoreno da ih kritikujem.Ne izlazak na duel sa Vučićem je samo još jedna potvrda da sam bio u pravu.Koliko god da želim da vidim smenu ove vlasti, ne želim da to bude po ceni da uništimo državu.
Svima je jasno da Vučić ne zove na mirne razgovore i pomirenje, već na surovu TV debatu u kojoj bi pokušao da prikaže kako ne postoji program i plan za budućnost Srbije i da osim protesta nemaju šta drugo da ponude.I umesto da pošalju troje - četvoro ljudi koji bi ga argumentovano sahranili u toj emisiji, jer realno materijala ima koliko god hoćeš,
Nastavili sa besciljnjim divljanjem po ulici, nevešto objašnjavajući kako sa njim nema šta da se razgovara, znajući da bi to gledala cela Srbija i da je za takvu emisiju ipak potrebno nešto više od urlanja i bacanja kamenica.Oni će i dalje imati podršku histeričnih pedera, feminiskinja, dela dečurlije i nešto priglupih ljudi koji nemaju ideju šta je potrebno uraditi kako bi stvarno došlo do promene vlasti ali mislim da je to to...
Nakon odbijanja duela, verujem da je sada svima jasno ono što je nama bilo još početkom januara i očekujem da cela ova priča polako počne da gubi svoj intenzitet.
Ovo je napisao Vuksa Dragovic. 100% se slazem
Blokaderi nemaju plan nikakav osim pravljenja haosa i rusenja drzave.