Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
albatros:zdravo svima, zanima me jedno posle koliko dana ili nedelja devojka oseti prve mucnine(jutarne) ili ti znake trudnoce, i koliko moze da kasni menstruacija jer se plasim da nisam vec znate sta.
hvala unapred na odgovorima :wink: :wink:
Ako ti kasni vise od 10 dana do 14, znaci da si ostala u drugom stanju.Ja sam osetila mucninu u roku od dve nedelje ali zavisi od zene nije svakoj muka u trudnoci.Kupi test i proveri.albatros:zdravo svima, zanima me jedno posle koliko dana ili nedelja devojka oseti prve mucnine(jutarne) ili ti znake trudnoce, i koliko moze da kasni menstruacija jer se plasim da nisam vec znate sta.
Ma batali test...decka za ruku i kod lekara...Vili:Ako ti kasni vise od 10 dana do 14, znaci da si ostala u drugom stanju.Ja sam osetila mucninu u roku od dve nedelje ali zavisi od zene nije svakoj muka u trudnoci.Kupi test i proveri.albatros:zdravo svima, zanima me jedno posle koliko dana ili nedelja devojka oseti prve mucnine(jutarne) ili ti znake trudnoce, i koliko moze da kasni menstruacija jer se plasim da nisam vec znate sta.
albatros:zdravo svima, zanima me jedno posle koliko dana ili nedelja devojka oseti prve mucnine(jutarne) ili ti znake trudnoce, i koliko moze da kasni menstruacija jer se plasim da nisam vec znate sta.