Odgovor DSS-u: DAČIĆ: ISTRAŽITI PRONEVERE U RAZVOJNOJ BANCI VOJVODINE

bane k

Iskusan
Poruka
5.761
Tako je Dačo, dajmo sve na viđelo...
DSS da podrži....

Dačić: Istražiti pronevere u RVB
Izvor: Tanjug

Beograd -- Premijer Ivica Dačić rekao je da je u Razvojnoj banci Vojvodine pronevereno na desetine miliona evra, kao i da će insistirati na istrazi te pljačke.

"Insistiram na toj istrazi", izjavio je Dačić za "Informer" navodeći da se radi o jednoj od najvećih pljački u Srbiji".
134223565350883169ab127725324997_368x270.jpg

Pajtiću, Pajtiću... da vidimo napokon KO LAŽE - a ko krade i kod nas...
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=01&nav_category=16&nav_id=656685

Па јеси ли приметиЈо да је риђи Пајтић од када су завршени избори ОСЛАБИО БАР ЈЕДНО 15 КИЛА.... ИСТО КАО И ДУЛИЋ...... уфитиљили су јер сваке ноћи чекају посету мурије.........

А крмак ћопави Чанак - нигде се не чује...... "нит' ромори - нит' говори".... и он је у фази ишчекивања - и то није повезано само са тучом..... крмак је - крмак.......

Па јеси ли приметиЈо да је риђи Пајтић од када су завршени избори ОСЛАБИО БАР ЈЕДНО 15 КИЛА.... ИСТО КАО И ДУЛИЋ...... уфитиљили су јер сваке ноћи чекају посету мурије.........
Јок море ... није због страха од полиције
Сада, када су сишли с власти, све их стигло
Сав умор од преданог, посвећеног, пожртвованог рада за добробит државе и народа :mrgreen:

Možda je ovo ključno, što do sada nismo mogli da slušamo:

Premijer Dačić napominje i da će se u narednim danima lično angažovati na utvrđivanju istine o ovom slučaju:

"Nedopustivo je da u Srbiji bilo ko koči istragu milionske pljačke. Ako je to nekada možda i moglo, sad više ne može", zaključio je Dačić.

Šta reći, osim samo da se podrži...

to sam i ja rekao. puna podrska vladi u ovome.

Kada su već tu, neka malo skoknu i do Fonda za kapitalna ulaganja APV, pa do Garancijskog Fonda APV...i do još par pokrajinskih "institucija"...

Ima tu posla da se i oni eksperti iz Nemačke koje je Vučko zamolio da pripomognu u borbi protiv korupcije debelo oznoje...

znači stiže pomoć... ako je to tako, a čuli smo od Vučića da je zatražena pomoć Nemačke, ondak je ovo zaista ozbiljno...
Po svemu sudeći, konačan obračun je na delu...kao kod OK korala... ili mi ili oni...

А крмак ћопави Чанак - нигде се не чује...... "нит' ромори - нит' говори".... и он је у фази ишчекивања - и то није повезано само са тучом..... крмак је - крмак.......

Nažalost Čanak je kidnapovan od strane ljudi u crnom u takođe crnom mercedesu ... :sad2:

otmica.jpg

Tako je Dačo, dajmo sve na viđelo...
DSS da podrži....

Dačić: Istražiti pronevere u RVB
Izvor: Tanjug

Beograd -- Premijer Ivica Dačić rekao je da je u Razvojnoj banci Vojvodine pronevereno na desetine miliona evra, kao i da će insistirati na istrazi te pljačke.

"Insistiram na toj istrazi", izjavio je Dačić za "Informer" navodeći da se radi o jednoj od najvećih pljački u Srbiji".
134223565350883169ab127725324997_368x270.jpg

Pajtiću, Pajtiću... da vidimo napokon KO LAŽE - a ko krade i kod nas...
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=01&nav_category=16&nav_id=656685

Ovi zuti nisu krali, oni su OTIMALLLLLLIIIIIIIIIIIIII, sloba je bio amater za ove

Po meni je najbitnija stvar ispitati kako je finansirano otvaranje "Tesla banke" u Hrvatskoj iz koje kroasani dobijaju povoljne kredite po,oću kojih kupuju zemljište po Vojvodini.Pajtića za uši...

sve te privatizacije ponistiti i imovinu hrvatskih firmi nacionalizovati. naravno isplatiti im onu tepsiju ribe koju su dali za tu zemlju.

Po meni je najbitnija stvar ispitati kako je finansirano otvaranje "Tesla banke" u Hrvatskoj iz koje kroasani dobijaju povoljne kredite po,oću kojih kupuju zemljište po Vojvodini.Pajtića za uši...
Fon za razvoj VOJVODINE vlasnik više od 50% Tesla Banke u Hrvatskoj.???
Kakve veze ima razvoj Vojvodine sa bankom u stranoj i nedobronarnoj zemlji, to samo znaju Vojvođanski funkcioneri, a iskreno se nadam da će mo uskoro saznati i mi...
JOGURT je malo uskisnuo, ali biće dobar...:)
images

Back