odgovaram na vasa pitanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zasto ova tema jos uvek postoji????? Ja nisam primetila da je iko dobio odgovor vec godinu dana. I psihi mozes da se ljutis koliko hoces ali udavio si ovaj podforum astrologija ili kako se vec zove. Znaci sad je dosadan za medalju!!!! Znaci katastrofa!

NevenaBGD:
Pa zasto ova tema jos uvek postoji????? Ja nisam primetila da je iko dobio odgovor vec godinu dana. I psihi mozes da se ljutis koliko hoces ali udavio si ovaj podforum astrologija ili kako se vec zove. Znaci sad je dosadan za medalju!!!! Znaci katastrofa!

Pa mislim da on ima najbolje namere, samo mi smo navikli na drugacije...sad ne mozemo da svaki aspekt i svaku finesu stavimo na jedan topik...kako kaze psihi "na planete":))
nije interesantno, mi smo navikli da od jednog saturna ili jedne opozicije plutona sa necim razvijemo svasta...
a ovako sa ovim spajanjem topika, vise niko ne sme ni da otvori topik sa pitanjem, ako pita na nekom topiku od 20 strana to niko ne primeti, i tako:))))

pa meni je licno postalo dosadno i da pitam. Nije samo to nego svi ti silni citati iz knjiga....koga to zanima. To mogu i ja da procitam i procitala sam vec 100 puta. Broj ljudi se smanjio za polovinu ako ne i vise. Jbg menjaj taktiku ova ne ide..

NevenaBGD:
Psihi se trudi, ali i mene nerviraju teme sa citatima iz knjiga, jer je to prizemna astrologija koja je tako formulisana da svako prihvati to tumacenje. Setite se moje vrlo uspesne teme Vase gace-tajni kod sudbine :lol:
A da je forum nesto opusteo-jeste

Jamacha:
Psihi se trudi, ali i mene nerviraju teme sa citatima iz knjiga, jer je to prizemna astrologija koja je tako formulisana da svako prihvati to tumacenje. Setite se moje vrlo uspesne teme Vase gace-tajni kod sudbine :lol:
A da je forum nesto opusteo-jeste

pa i ti nesto malo pricas....a mi se eto uzdamo u tebe...samo ja i djura jos uvek nesto petljamo po forumu,nadamo se bice bolje;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back