vidi za mene 2.januar 1976 u 4i 45 sarajevo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NevenaBGD:Pa zasto ova tema jos uvek postoji????? Ja nisam primetila da je iko dobio odgovor vec godinu dana. I psihi mozes da se ljutis koliko hoces ali udavio si ovaj podforum astrologija ili kako se vec zove. Znaci sad je dosadan za medalju!!!! Znaci katastrofa!
Psihi se trudi, ali i mene nerviraju teme sa citatima iz knjiga, jer je to prizemna astrologija koja je tako formulisana da svako prihvati to tumacenje. Setite se moje vrlo uspesne teme Vase gace-tajni kod sudbineNevenaBGD:Pa zasto ova tema jos uvek postoji????? Ja nisam primetila da je iko dobio odgovor vec godinu dana. I psihi mozes da se ljutis koliko hoces ali udavio si ovaj podforum astrologija ili kako se vec zove. Znaci sad je dosadan za medalju!!!! Znaci katastrofa!
Jamacha:Psihi se trudi, ali i mene nerviraju teme sa citatima iz knjiga, jer je to prizemna astrologija koja je tako formulisana da svako prihvati to tumacenje. Setite se moje vrlo uspesne teme Vase gace-tajni kod sudbine![]()
A da je forum nesto opusteo-jeste
vidovnjak:ukoliko vas interesuje nesto pitajte,isto tako putem e maila saljem na preko 80 lista teksta o vama.buca
chypawa_18:aj meni odgovori! da li cu ostati tamo gde treba da idem sledece godine?
NevenaBGD:znaci pustinja nigde nikoga. Jel se to meni cini ili je ovde bilo zivota...jednom!![]()
zezam se, nisam ovcaNevenaBGD:![]()
![]()
...profi 8-)
chypawa_18:aj meni odgovori! da li cu ostati tamo gde treba da idem sledece godine?