Odg: Da li verujete u parapsihološke pojave?

Da, svako može aktivirati dodatna čila koja su inače umrtvljena našim boravkom u tijelu.

Moze,, samo treba da ima razvijen centar za vanculno opazanje,i mogucnost perifernog vida, Da uprostimo.....ja kao slikar,vidm ono sto me okruzuje na drugi nacin, nego neko ko nema izvezbano oko za zapazanje: u kakvom je odnosu visina necega u odnosu na nesto drugo, kolika je visina u odnosu na sirinu necega sto posmatramo, sta je svetlije a sta tamnije, sta je blize a sta dalje i koliko,itd. ima toga mnogo.Vazno je sto to jedan umetnik zapaza sve odjednom..znaci on ima bolji uvid u ono sto gleda nego neko ko nema tu sposobnost.Potreban je talenat ,predispozicija,....i mnogo rada.:sneskoz:

Da to si u pravu, s tim da čovjek može način "gledanja" podešavati po volji. sa čulima astralnog tijela možeš vidjeti stotine osnovnih boja, dok fizičkim očima vidiš samo tri. Aktiviranjem ili premošćavanjem ti čula boje mogu imati miris i ukus i druge čulne kvalitete (toplinu, mekoću...)
Slazem se, i to je pravi odgovor na ovo pitanje.Pokusala sam samo da prizemljim temu i priblizno objasnim kako to moze da se posmatra."VIDETI" drugom oku nevidljivo je moguce ,no to nam je ,,velikoj vecini nemoguce jer ne vladamo tim vestinama.....kao sto je vecini nemoguce da ''vide'' na nacin jednog umetnika, u 3D,tako isto je i sa astralnim vidom, kojim ti vladas ,a ja ne.....

Da,ne postoji sveznanje,to su sve foliranja,samoljublje i egoizam.JA vidim,JA znam,JA sam umetnik.....Prave veličine se nikad time ne hvale.I upravo time dokazuju da su veliki,nevažno o čemu se u životu radi.
Ne razumem sta si hteo da kazes i kome se konkretno obracas?Ako si mislio na moj potpis ispod posta to je samo misao jednog pametnog coveka i to stoji ispod svakog mog posta.....

Uzalud,ako ne poznaje način na koji to funkcioniše.Načine,bolje reći.

Nije teško ni to postići, zapravo je teško, ali kad se postigne čudiš se sebi kako sam n ijesi došao do toga.

Da,ne postoji sveznanje,to su sve foliranja,samoljublje i egoizam.JA vidim,JA znam,JA sam umetnik.....Prave veličine se nikad time ne hvale.I upravo time dokazuju da su veliki,nevažno o čemu se u životu radi.

zašto u startu negativan osjećaj prema tome? Ne radi se niokakvom foliranju, još manje o samoljublju i nikako o egoizmu, možda se kod tebe radi o zavisti i lijenosti sa pomalo straha. Slobvodno i hrabro prihvati izazov i upoznaj svoju pravu šprirodu.

Poslednja izmena:
Nije teško ni to postići, zapravo je teško, ali kad se postigne čudiš se sebi kako sam n ijesi došao do toga.

zašto u startu negativan osjećaj prema tome? Ne radi se niokakvom foliranju, još manje o samoljublju i nikako o egoizmu, možda se kod tebe radi o zavisti i lijenosti sa pomalo straha. Slobvodno i hrabro prihvati izazov i upoznaj svoju pravu šprirodu.

šmile ješi to ti?

Slazem se, i to je pravi odgovor na ovo pitanje.Pokusala sam samo da prizemljim temu i priblizno objasnim kako to moze da se posmatra."VIDETI" drugom oku nevidljivo je moguce ,no to nam je ,,velikoj vecini nemoguce jer ne vladamo tim vestinama.....kao sto je vecini nemoguce da ''vide'' na nacin jednog umetnika, u 3D,tako isto je i sa astralnim vidom, kojim ti vladas ,a ja ne.....

ovo sto pominjes samo je stvar...treninga
jednostavno, mozak nam je...dresiran da opaza neke realicije koje drugima nisu toliko bitne
cak i sko ih vide, a vide ih, ne pridaju im znacaj
takodjer, bilo ko to moze nauciti - naucis par pravila i vjezbas odredjeni nacin sortiranja informacija
to te, naravno, ne cini umjetnikom...pa cak ni zanatlijom
za razliku od tzv parapsiholoskih pojava gdje nista nije ni dokazano, ni...dokazivo
pa se tako ne da ni nauciti :lol:

Back