C
chika_doktor
Gost
a ja sam kao klokovani celeron koji mora da renderuje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sta je tu loshe tita ti?
Хехе...ВИ сте видели нешто лоше у томе, не ја!e stvarnosta je tu lose?keva gleda tv u flanelskoj spavacici?iiii?upravo ti gledas ljude po odeci,sudeci po tome svi bismo morali da nosimo zemljoradnicku uniformu,da ostanemo dosledni svojim korenima je l gotovo sam sigurna da znam sta biste pricali o meni da se pojavim u dopicnjaku svi vi koji ne sudite po odeci
ijaaaoooo. ma ti si ko overklokovani celeronchika_doktor:a ja sam kao klokovani celeron koji mora da renderuje![]()
hm, ali upravo te je odelo navelo da iskonstruises poreklo tih ljudi i pozabavis se izgledom njihovih roditelja pred TV-om...Hellen:Ја сам само истакла несклад између скупог фирмираног одела које су по дрес коду фирме морали да обуку и њиховог личног стила и природног окружења.
moje srce:ijaaaoooo. ma ti si ko overklokovani celeron![]()
![]()
![]()
ne znam, meni je to nebitno, neka se ljudi oblace u odela ako im firma tako nalaze.
briga me za korene (list i stablo ), samo da su ljudi uredni i cisti
ahahahaha, gde me nadje. sad pisem neki help o tome...chika_doktor:nemoj da ti prochepim pajplajn![]()
mislila si da oni nisu imali manire koji idu uz ta odela?pa kako se onda napreduje u zivotu? helen ni ti nisi odmah uhvatila viljusku u levu nego si bacala pola hrane na pod.ako sam opet promasila onda...Hellen:Хехе...ВИ сте видели нешто лоше у томе, не ја!
Мислим да ме ниси разумела...
Ја сам само истакла несклад између скупог фирмираног одела које су по дрес коду фирме морали да обуку и њиховог личног стила и природног окружења.
Може неко моју бабу да обуче у рози шанел костим и да јој натакатри цветни шеширић место мараме, али ће некако ипак сви приметити да то није дворска дама краљице мајке...
mislila si da oni nisu imali manire koji idu uz ta odela?pa kako se onda napreduje u zivotu? helen ni ti nisi odmah uhvatila viljusku u levu nego si bacala pola hrane na pod.ako sam opet promasila onda...
mislim, ona je želela da uđe u više društvo, da bude mecena... ko bi se danas sećao Medičija da nije bilo Mikelanđela... niko ih ne bi pamtio po bogatstvu, ili lepim manirima ili čemu već. Dobro. Neko bi
moonja:da govori francuski......