Dragi roditelji, koliko vam je vazan kvalitet odece koju vasi malisani nose? Da li se rukovodite mislju da ce bebe svakako brzo izrasti odelca pa kupujete sto jeftinije ili smatrate da je kvalitetno rublje imperativ?
Pa, konkretno rublje, donje rublje, jako mi je bitno da je kvalitetno i da je 100% pamuk. Isto važi i za čarapice, jako je važno da budu pamučne, radi sprečavanja kojekavih gljivičnih infekcija. A ostalo - buvljak. I za klince, a bogami i za nas odrasle, da ne kažem baš matore

Jedino što mora da bude kvalitetno i udobno su cipelice. Nije bitno baš da li dete nosi pantalonice sa buvljaka ili iz neke radnje gde cene lupaju po ušima, ali cipele su bitne, jer se stopalo mora pravilno razviti.
Naravno, ne preferiram sintetičke stvari, ali imamo par komada, što smo dobili na poklon. Pa, obučemo tu i tamo, uglavnom na kratko. Dakle, buvljak
Takodje, koliko obracate paznju na kvalitet igracaka?
Igračke... pa ne kupujemo kineske, gledamo da budu kvalitet. Mada, šta je kvalitet? I šta mi znači da platim plišanog medu skupo u nekoj renomiranoj radnji, kada na deklaraciji piše made in China?
Dok su nicali zubići, bilo mi je bitno da glodalice i ostalo što dete stavlja usta bude kvalitet, da se ne otruje ili da se ne odlomi deo da je slučajno ne uguši. A sada... nemam pojma, mogu ja da izmišljam toplu vodu, činjenica je da je kvalitet teško naći, a i cenu ne mogu da ispratim. A da ne pričam o igračkama, kao i odeći, što dobijemo na poklon...