Odeca je nenormalno skupa u Novom Sadu

Mickey Fine

Aktivan član
Poruka
1.835
Odeca je nenormalno skupa u Novom Sadu. Stvarno. Pogotovo u sirem centru. Nije da sam bez para, i nisam neka stipsa, ali ovo je smesno: duksevi za 5, 6 hiljada, pantalone i farmerke od 8, 9, 10 hiljada, malo bolje cipele 10 hiljada. Jesu oni normalni? Kvalitetna odeca je jeftinija u USA i EU ybt.

Odeca je nenormalno skupa u Novom Sadu. Stvarno. Pogotovo u sirem centru. Nije da sam bez para, i nisam neka stipsa, ali ovo je smesno: duksevi za 5, 6 hiljada, pantalone i farmerke od 8, 9, 10 hiljada, malo bolje cipele 10 hiljada. Jesu oni normalni? Kvalitetna odeca je jeftinija u USA i EU ybt.

U EU je jeftinije sve osim hleba, peciva.
Ovi ludaci nisu normalni!

Posle je svima krivo što se kupuje kod kineza oni se bogate a naši sve više i više siromasi.

nije lose ali mora se znati kad su snizenja inace je i tamo skupo..ja bih do trsta skokno samo da opljackam neku menjacnicu prvo:aha:inace champion duks sam uzeo za 3 000 letos i samo tako neplanirano uvek kupujem..ako je stani-pani kad mi je bas neophodno onda se preplati i tesko nalazim sta zelim

Ja svratih u prodavnicu sportske opreme, u oko :ok: mi je zapala jedna lepa jakna za jesen, uđem i probam, ma super mi stoji :andjeo: i pogledam cenu, ona je 8 hiljada :eek:. Skidam osmeh na licu :confused:. I pogledam drugu jaknu, kvalitetniju i topliju za zimske dane, cena joj je 13 hiljada :eek::eek::eek: :pop:. A Niš nije baš za dubok džep.

Jeste li čuli da u Nišu kožne čizme dostiže do 16 hiljada? :cool: Novi Sad ima veću platu i redovniju od juga a mi ovamo sve obrnuto a vi se žalite. :)

Poslednja izmena:

Back