Ode im voz

Malo povedi računa o ponašanju, Rambo s Peićevih salaša.

Mi u novomsadu godinama imamo ZIMZOLEND koji je tu u centru ispred gradske kuce

a u dunavskom parku svake godine imamo LEDENU SUMU!

ovo spaljivanje ubedjen sam da je ucinio neko od sns bandita, ili njihovih igraca iz sluzbe poput pogacarevih i baculovih aktivista u ns...

jer eno gradonacelnik odjutros kmeci u novom sadu kakoovo nije slucajno... pa vidimo da nije, snimak to pokazuje...

cim on kmeci to je njihovo delo...

novosadjanidasu to htelispaljivati spalili bi odmah po postavljanju...

Poslednja izmena od moderatora:

Zapaljen vozić na Trgu slobode, oglasio se gradonačelnk Novog Sada: „Prvo su stavljali rešetke, a sad uništili ovaj divni ukras“

Naprednjaci gde god pogledaju vide rešetke :rotf:

1000014118.jpg

da li je to guranje prsta u oci gradjanima, u to necu zalaziti

ovde se radi o manifestaciji ZIMZOLEND , svake godine je tu za najmladje

mi novosadjani imamojos jednu manifestaciju LEDENA SUMA
da i nju ne treba zapaliti a pametnjakovicu ?

ali znam da ovo sto cinite je NEDOPUSTIVO

odobravanje podmetanja pozara na javnim povrsinama i spaljivanja je zakonski kaznjivo

novosdjani su najvise naravno udareni tim padom nadstresnice, jer svaki od nas je pod tom nadsresnicom bio stotinu puta...

MI NEDOPUSTAMO SKUP SNS BANDITA u novo sadu pa otuda kruze oko novog sada kao kisa oko kragujevca...

i to je u redu

ALI NOVOSADJANI imaju svoje manifestacije.

evo recimo i jucejepocela sa radom cuvena novosadska LEDENA SUMA u sred dunavskog parka !

https://ledenasuma.rs/

1766246300624.png

1766246317253.png

1766246333308.png

pa jel i to treba zapaljivati ?

novosadjani tu sa svojim klincima klizu!

da, klizu!

i pored toga sto smostradali tim padom nadstresnice, i proed togasto osecamo ogroman bunt i netrpeljivost prema sns banditima koji su novosadjane tukli krvavo vise puta tokom ove godine pomocu policije i batinasa -
i proed svega toga novosadjani idu u ledenu sumu i vode svoje najblize da se raduju

ovaj idiotizam od spaljivanja vozica je verovatno delo sns muljatora kako bi blokadere opljuvavali....

Back