Оде и Радио Б92

Аууууууууууу... па шта ћемо сада? :hahaha::hahaha::hahaha:

whgmei3kpco4.jpg

Бееееее:(......Бееееее:(

Да Б92 је приказивао Секс и град и Великог брата и у складу са уређивачком политиком заглупљивао младе људе.
То је радио и као Радио Б92.
Захваљујући њиховом новинарству сада живимо у земљи домаћих привредника који нису у стању ни фен за косу да произведу, страних инвеститора који производе шкарт робу и нуде кредите по највећим каматама у Европи.
О сатанизацији српских војника и полицајаца као и безбедносних служби Србије сувишно је писати.

slazem se

meni je cela ta banda isla na ja ja sto su prisvojili rokenrol, i onda su kao oni nama pricali sta je to. usput pljujuci po srpskoj narodnoj muzici

a malogradjanske seljacine za b92 i ne znaju da rokenrol i ne zna za njih i da ga stoli bojko za prenemaganje i dejana cukica i ortodox kelts

mi smo bre 1975 imali yugrupu koja je tada bila na nivou dipparpl. pop masinu da ne spominjem

Дал ТВ или радио.. Б92 је своју антиспрску мисију одлично одрадио. Толико година мржње према свему што је српски није виђено ни на ХТВ. Опролетива Бећковић је испушила заслужено... мали ружни створ сорошевски..

Б52 годинама нити слушам нити гледам јер ту баш нема ништа паметно да се види. За идиоте има доста материјала.

Pa nemozes ni da ih ni slusas ni gledas posto ta grupa odavno ne postoji :think:

Tako nekako.Nikad nisam voleo B92 u tv ili radio formi, ali čuti i neko drugačije mišljenje nije na odmet.Mislim da je ovo ozbiljan gubitak, jer upravo sada kada B92 nema više onu funkciju koju je imao 90tih, bi bilo zanimljivo čuti.Nadam se da neće biti ukinut i tv B92 gde još možemo da se nasmejemo u 24 minuta Kesića na račun vazpudohlova i u Bulevaru na račun raznih fenomena svakidašnjice.

Bas to.Uzimajuci u obzir da je ofromna vecina,sto pisanih,sto elektronskih,medija ekstremno vucicoulagacka,ukidanjem tv B92 izgubili bi smo to drugo misljenje u potpunosti.Znaci North Corea here we come!

Да Б92 је приказивао Секс и град и Великог брата и у складу са уређивачком политиком заглупљивао младе људе.
То је радио и као Радио Б92.
Захваљујући њиховом новинарству сада живимо у земљи домаћих привредника који нису у стању ни фен за косу да произведу, страних инвеститора који производе шкарт робу и нуде кредите по највећим каматама у Европи.
О сатанизацији српских војника и полицајаца као и безбедносних служби Србије сувишно је писати.

Ja serije ionako ne gledam, nijednu, a za rijaliti imam primedbe otkako je ta glupost postavljena u Srbiji.
Mogu da pogledam samo dokumentarne serije, nesto sto ce da mi saopsti cinjenice o necemu (ili barem necije misljenje o odredjenoj pojavi).

Moja osnovna zamerka je to da se ukida konkurencija. Kako da znas sta je dobro a sta lose ako nemas primere i jednog i drugog?
Mi cemo da imamo drzavne i provladine medije i nista vise. Kritika ce da ostane samo na internetu i po skrivenim kutkovima.

Mislim na konkurenciju ne samo u politici nego i u kulturi. Ko je mogao da zamisli da ce tadasnja Fox televizija za par godina da ugosti Zvezde granda? Niko... ali, desava se.
Pogotovo me je razocaralo odsustvo morala. Bilo koja glupost moze da se emituje bilo gde. Cinilo mi se da necu moci na svakoj televiziji da vidim iste stvari - ali sada gledam (bolje reci, znam da postoji, jer malo gledam tv).

Ja serije ionako ne gledam, nijednu, a za rijaliti imam primedbe otkako je ta glupost postavljena u Srbiji.
Mogu da pogledam samo dokumentarne serije, nesto sto ce da mi saopsti cinjenice o necemu (ili barem necije misljenje o odredjenoj pojavi).

Moja osnovna zamerka je to da se ukida konkurencija. Kako da znas sta je dobro a sta lose ako nemas primere i jednog i drugog?
Mi cemo da imamo drzavne i provladine medije i nista vise. Kritika ce da ostane samo na internetu i po skrivenim kutkovima.

Mislim na konkurenciju ne samo u politici nego i u kulturi. Ko je mogao da zamisli da ce tadasnja Fox televizija za par godina da ugosti Zvezde granda? Niko... ali, desava se.
Pogotovo me je razocaralo odsustvo morala. Bilo koja glupost moze da se emituje bilo gde. Cinilo mi se da necu moci na svakoj televiziji da vidim iste stvari - ali sada gledam (bolje reci, znam da postoji, jer malo gledam tv).

платине јел чука у реду и те форе м'сим и тако:per:

платине јел чука у реду и те форе м'сим и тако:per:

Ne znam zasto mene pitas, nema razloga.

Ja zalim za samo par stvari iz B92 sveta, a to su: Insajder - zato sto su javno i detaljno objasnili mafiju koja se ovde naziva fudbalom i trosenje para za KiM po principu "majke mi". Bilo bi mi drago da postoji i Utisak nedelje, mada i tu moram da primetim da je nivo emisije u poslednje vreme opao. Moguce je da je to bilo iz istih razloga iz kojih je emisija ukinuta.
Njihove vesti nisu dovoljno objektivne, ali mogu da se snadjem i razaznam sta su preskocili ili prenaglasili. Sada su stanica naklonjena vlasti, SNS vladi, cime sam razocaran.

Nekakav liberalizam, ljudska prava i ostalo, sto se promovise na B92 nema samnom nista. Ja sam vrlo konzervativan, ali malo ko ovde obraca paznju na to.

b92 i konkurencija??? smesno

pa oni su komesarsko partijsko glasilo putem kojeg su davane instrukcije aktivistima i ljubimcima sta da misle o nekom politickom ili drugom pitanju

her beckovicka nikada nije dozvolila da se cuje glas naroda. drsko i nemilosrdno je iskljucivala neistomisljenike, i tako bezzbroj godina

staljin je za njih malo dete u politickoj propagandi i oostrascenosti

desavalo se i ovde na forumu da po dva tri dana niko od dos aktivista nema stav, jer je b92 i nekih razloga kasnio sa instrukcijama

Да се разумемо, Б92 се слушао због ритма срца и још пар емисија као што је била она коју је водио Флека. Још 90их је она дебела ... чијег имена се више не сећам покушавала да нам наметне свој музички укус вртећи даноноћно неке шалабајзере као хитове за које се сада испоставља да на ју тјубу немају више од пар хиљада прегледа. Искористили су популарност тог радија код одређеног слоја млађе урбане публике којој је била мука од других кретенских радио станица које су испирале мозак класичним комуњарским начинима. Уосталом у то време је било више радио станица које су вртеле народњаке типа турбо фолк и Б92 је био освежење, био је другачији. То срање не слушам још од пре 1999е.

Poslednja izmena od moderatora:
Odradili su svoj posao i sada vise nemaju svrhe..

Ovo i...

- - - - - - - - - -

ne očajavajte,
budalaštine na koje ste navikli vas čekaju na N1

... ovo govore sve.

Samo mi nije jasno da neko veruje u ono - mi smo napravili, i tako to... Jeste, ali ko je to sve placao? E, tu je sustina.

I kada je stvar obavljena - pusti se voda. Kao sa SFRJ, ali istovetan princip. I onda slusam Tito, ovaj, onaj, bilo nam super itd.

Sve fercera dok VLADARI dopustaju. A neki umisle da su oni bitni...

MI SMO SVI ZA NJIH (vladare NWO) OVCE, potrosni materijal. Ko razume shvatice.

Back