kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Аууууууууууу... па шта ћемо сада?
![]()
Бееееее

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аууууууууууу... па шта ћемо сада?
![]()
Да Б92 је приказивао Секс и град и Великог брата и у складу са уређивачком политиком заглупљивао младе људе.
То је радио и као Радио Б92.
Захваљујући њиховом новинарству сада живимо у земљи домаћих привредника који нису у стању ни фен за косу да произведу, страних инвеститора који производе шкарт робу и нуде кредите по највећим каматама у Европи.
О сатанизацији српских војника и полицајаца као и безбедносних служби Србије сувишно је писати.
ne očajavajte,
budalaštine na koje ste navikli vas čekaju na N1
Б52 годинама нити слушам нити гледам јер ту баш нема ништа паметно да се види. За идиоте има доста материјала.
Tako nekako.Nikad nisam voleo B92 u tv ili radio formi, ali čuti i neko drugačije mišljenje nije na odmet.Mislim da je ovo ozbiljan gubitak, jer upravo sada kada B92 nema više onu funkciju koju je imao 90tih, bi bilo zanimljivo čuti.Nadam se da neće biti ukinut i tv B92 gde još možemo da se nasmejemo u 24 minuta Kesića na račun vazpudohlova i u Bulevaru na račun raznih fenomena svakidašnjice.
Да Б92 је приказивао Секс и град и Великог брата и у складу са уређивачком политиком заглупљивао младе људе.
То је радио и као Радио Б92.
Захваљујући њиховом новинарству сада живимо у земљи домаћих привредника који нису у стању ни фен за косу да произведу, страних инвеститора који производе шкарт робу и нуде кредите по највећим каматама у Европи.
О сатанизацији српских војника и полицајаца као и безбедносних служби Србије сувишно је писати.
Ja serije ionako ne gledam, nijednu, a za rijaliti imam primedbe otkako je ta glupost postavljena u Srbiji.
Mogu da pogledam samo dokumentarne serije, nesto sto ce da mi saopsti cinjenice o necemu (ili barem necije misljenje o odredjenoj pojavi).
Moja osnovna zamerka je to da se ukida konkurencija. Kako da znas sta je dobro a sta lose ako nemas primere i jednog i drugog?
Mi cemo da imamo drzavne i provladine medije i nista vise. Kritika ce da ostane samo na internetu i po skrivenim kutkovima.
Mislim na konkurenciju ne samo u politici nego i u kulturi. Ko je mogao da zamisli da ce tadasnja Fox televizija za par godina da ugosti Zvezde granda? Niko... ali, desava se.
Pogotovo me je razocaralo odsustvo morala. Bilo koja glupost moze da se emituje bilo gde. Cinilo mi se da necu moci na svakoj televiziji da vidim iste stvari - ali sada gledam (bolje reci, znam da postoji, jer malo gledam tv).
платине јел чука у реду и те форе м'сим и тако![]()
Skočila cena kvadrata u bloku 30 i zgradama oko arene. Super.
Odradili su svoj posao i sada vise nemaju svrhe..
ne očajavajte,
budalaštine na koje ste navikli vas čekaju na N1
Sad su svi B92, počev od RTS-a pa nadalje.