kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Da li se pre priklonite grupi u nekom cinjenju,tj ponasanju,ili zivite po svom ubedjenju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако група чини или пропагира оно што и ја мислим, онда нема никаквог проблема.
Ако то није случај, ипак ћу радити како ја мислим и осећам. Никад против себе.
Da,ali cena toga je nerazumevanje grupe,iako sama ocekuje razumevanje za svoje stavove.
Ja platim tu cenu,ali se nekad zapitam,kada bih mogla protiv sebe,da li bi mi zivot,tj medjuljudski odnosi bili laksi,ako bih se priklanjala vecinskom stavu!?Ali,onda bi cena bila da se osecam beskarakterno....
Da li se pre priklonite grupi u nekom cinjenju,tj ponasanju,ili zivite po svom ubedjenju?
Па то је твој, мој и ко зна све чији крст!Da,ali cena toga je nerazumevanje grupe,iako sama ocekuje razumevanje za svoje stavove.
Ja platim tu cenu,ali se nekad zapitam,kada bih mogla protiv sebe,da li bi mi zivot,tj medjuljudski odnosi bili laksi,ako bih se priklanjala vecinskom stavu!?Ali,onda bi cena bila da se osecam beskarakterno....
Мислим, Канаринка, да сам на овом форуму бар 4763756 пута доказала да ме заболе шта широке народне масе мисле.
Не бојим се ничег- ни осуде, ни презира, па ни мржње.
Сваки сопствени избор правим из убеђења да тако треба.
Ово баш и није тачно.ми смо то превазишли
средњошколци имају потребу да се групишу
Ја обожавам данашње космополите. Космополитизам је постао друго име за лицемерје и прекривање сопствених комплекса и неразрешених фрустрација.Daleko bilo da se bojim osude,samo pokusavam da shvatim licemerstvo,sto se od mene ocekuje demokratija,a ja je ne dobijem!
Ово баш и није тачно.
Рецимо, уколико неки форумаш износи став који се маси не допада, већина ће да ћути и да га се мане, али оног момента када неко ко рецимо не држи много до пристојности, крене опако да кињи оног првог, тада се јави читава група несврстаних да се окоми на човјека.
И то се свуда виђа, у рл исто као и на форуму.
kakvoj crnoj grupi mene tetka zaklela da se ne bavim politikomDa li se pre priklonite grupi u nekom cinjenju,tj ponasanju,ili zivite po svom ubedjenju?
Ово баш и није тачно.
Рецимо, уколико неки форумаш износи став који се маси не допада, већина ће да ћути и да га се мане, али оног момента када неко ко рецимо не држи много до пристојности, крене опако да кињи оног првог, тада се јави читава група несврстаних да се окоми на човјека.
И то се свуда виђа, у рл исто као и на форуму.
ини ми се да је раније било кланова на форуму, сад мање или нема уопште
то је мој личнин утисак
A ko ce ti odgovoriti na ovo pitanje kako ne zivi po svojim ubedjenjima, nego gazi po sebi jer se priklanja grupi? Niko..
![]()
ми смо то превазишли
средњошколци имају потребу да се групишу
Uvek sam svoja, ma kol'ko me to koštalo u životu. E, desi se da se nakad i složim s nekim, ali samo ukoliko on popusti...![]()
Po svom ubedjenju,makar udarila u zid...Da li se pre priklonite grupi u nekom cinjenju,tj ponasanju,ili zivite po svom ubedjenju?
кад бисмо сви имали овакву храброст не би могли да нас газе робовласнициZbog stava i ponosa dobih otkaz sa 30 godina staža i sad nema posla za mene,evo četvrta godina teče.
Opet bih isto uradila,neću da ćutim i trpim,pa nek crknem.
Ljudskoj rasi je valjda u prirodi da se grupiše,stvara čopore,deli ''opšti'' stav nametnut od strane jakih
pojedinaca.
Zavisi od potrebe.. stavove uglavnom ne menjam, kao ni mišljenja o nekim situacijama s tim da delam u zavisnosti od potrebe...
Ne bolujem od toga da budem individualac po svaku moguću cenu.
Znam ko sam, znam šta sam, znam šta mislim... ako okolnosti nalažu drugačije, tj. da ćutim i klimam glavom, hoću....
A ne volim ni ljude koji iznose svoje stavove i mišljenja bezveze, tj. iznose ih i onda kad ih niko za njih nije pitao... Deluju mi frustrirano i iskompleksirano... izbegavam ih... ne prija mi njihovo društvo.
Ljudi koji su sigurni u sebe ne bodu oči svojim stavovima.