ne znam da li se zezaš da bi se ljudi pecali i ložili,
ali ja OBOŽAVAM pametne RACIONALNE uspešne OBRAZOVANE odmerene KULTIVISANE žene.
ali ja OBOŽAVAM pametne RACIONALNE uspešne OBRAZOVANE odmerene KULTIVISANE žene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ladno me boli uvo šta ljudi preko neta misle o meni, nikad nikog od vas neću uživo sresti.
Nije u pitanju dostojnost ili nedostojnost. Zamisli da je ta žena ružna da ružnija bit ne može, ali je uspješnija i zbog toga ne želim da je sretam na ulici.
Jedi %%*( došo sam da me posavjetuješ, a ne podjebavaš. Muškarcima je predodređena dominacija, ženama nije. Možda tu leži moj problem, ali to ne smijem da preispitujem. Meni je poraz i kad žena pobjedi muškarca na slagalici na rts-u.
Muškarcima je predodređena dominacija, ženama nije. Možda tu leži moj problem, ali to ne smijem da preispitujem. Meni je poraz i kad žena pobjedi muškarca na slagalici na rts-u.
I ne osjećaš se nekako inferiorno?ne znam da li se zezaš da bi se ljudi pecali i ložili,
Nikad žene nisam maltretirao, niti ću, a periodi tuča, dok sam bio srednjoškolac, su iza mene.uf ne bi se snashao u surovoom svetu van srbije, a i u srbiji ima mesta za izbegavanje![]()
pa i one to znaju pa ih ima manje u slagalici
pa pazi mozes da je bijes, mucis ponizavas, mislim sta te sprecava? kako te ona realno ugrozava kad sve to mozes?
I ne osjećaš se nekako inferiorno?
Nikad žene nisam maltretirao, niti ću, a periodi tuča, dok sam bio srednjoškolac, su iza mene.
Dali ste mi dosta stvari za razmišljanje, hvala na iskrenim odgovorima. Samo da fino sredim stvari racionalnim razmišljanjem, ako je to moguće... Ovo je " dječja bolest " koju moram prevazići.
. Meni je poraz i kad žena pobjedi muškarca na slagalici na rts-u.
wow. prosto ne verujem. odakle ti to? svasta hehe, bas si cudan stvarno, slutis da bas tu imas problem ali ga se bojis, zasto?
uspesne zene i pametne zene su bas bolji drugari nego nepismene i lenjive. bolje ce te razumeti i bice ti odanije kao drugari.
isto znas, da bi se nekad zaljubio moras tu zenu da postujes, da mislis da je superiorna, najlepsa i najbolja u svemu.
znaci to sto si izjavio ja nisam cuo nikad a cuo sam svasta bez zezanja![]()
Odlučio sam da budem još malo konkretniji po pitanju teme. Prva manifestacija mog problema javila se na fakultetu. Inače se ne upoređujem sa ostalim studentima, ali desilo se da ja položim neki ispit 7-icom, a ta neka đevojka sa mog faksa 9 ili 10. Prvo sam počeo sa potiranjem sebe ("alo bre! žena da bude bolja od mene" fazonom) ,a onda sam krenuo u kontru: da je izbjegavam, da joj se ne javljam fino i kulturno, nego čisto procjedim kroz zube ono što treba da se kaže, izbjegavam na ulici. Prije toga, imao sam ne nešto specijalno blizak, ali ok odnos, kako to biva sa kolegama/koleginacama na fakultetu. Ta konkretna jedna đevojka koja oslikava moj problem, nit je lijepa nit je ružna, svejedno, NEMAM interesovanja za nju. (ovo je ključna tačka!!!) Sad mislim da sam konkretizovao. Nikakva ljubav, nikakav brak, nikakve emocije nisu u pitanju. Nije po srijedi to, već moj neprirodan stav, imam utisak da se ovaj moj problem uočava, i samo mogu u budućnosti imati nelagodnosti, mogu čak i da izgubim nekog ko bi mogao da mi koristi kad uvelike budem imao čisto svoj život.
Ovaj bi dao otkaz, kada bi mu danas-sutra žensko bila šefica na poslu![]()
Naježih se kad pročitah ovo.![]()
I ne osjećaš se nekako inferiorno?
Odlučio sam da budem još malo konkretniji po pitanju teme. Prva manifestacija mog problema javila se na fakultetu. Inače se ne upoređujem sa ostalim studentima, ali desilo se da ja položim neki ispit 7-icom, a ta neka đevojka sa mog faksa 9 ili 10. Prvo sam počeo sa potiranjem sebe ("alo bre! žena da bude bolja od mene" fazonom) ,a onda sam krenuo u kontru: da je izbjegavam, da joj se ne javljam fino i kulturno, nego čisto procjedim kroz zube ono što treba da se kaže, izbjegavam na ulici. Prije toga, imao sam ne nešto specijalno blizak, ali ok odnos, kako to biva sa kolegama/koleginacama na fakultetu. Ta konkretna jedna đevojka koja oslikava moj problem, nit je lijepa nit je ružna, svejedno, NEMAM interesovanja za nju. (ovo je ključna tačka!!!) Sad mislim da sam konkretizovao. Nikakva ljubav, nikakav brak, nikakve emocije nisu u pitanju. Nije po srijedi to, već moj neprirodan stav, imam utisak da se ovaj moj problem uočava, i samo mogu u budućnosti imati nelagodnosti, mogu čak i da izgubim nekog ko bi mogao da mi koristi kad uvelike budem imao čisto svoj život.
Prva manifestacija tvog problema se pojavila verovatno i ranije,samo si ga ti tek na fakultetu postao svestan.Prva manifestacija mog problema javila se na fakultetu.
Čudi me da ti nije palo na pamet da ta njena 10-ka nije zaslužena znanjem,nego nečim drugim....ja položim neki ispit 7-icom, a ta neka đevojka sa mog faksa 9 ili 10
Naravno da je ovo veoma bitno,zamisli samo tragediju da si i zainteresovan za nju!NEMAM interesovanja za nju. (ovo je ključna tačka!!!).