Odbojkaska reprezentacija na EP 2006 ???

Tzar nije to taj program koji mislis da jeste.
A sto se tice ovog gore navedenoog teksta od korisnika pod imenom Nitroglicerin mislim da je sve ok. Nisam ja neki trener ali takodje pratim slicnu situaciju, dakle od jedne osobee dobijam informaacije prosledjujem ih i to je to. Nazalost sve sto si rekao odnosno naveo u tekstu stoji. Imaj na umu takodje da nasa igracica Natasa Krsmanovic nije pokazala ni (10%) deset posto onoga sto zna, a sto to je sada pitanje. Mislim da se ta utakmica prodala nemoguce je nekome toliko blokova napraviti a trener istoimene reprezentacije kojoj se to dogadja nista ne preduziva. Imao je odbojkasicu Vesovic odlicna je ali sta sto ona nije ulazila postavlja se tu jedno ogromno pitanje. Takodje ako se secate Darka Zakoca. Samo se setite njegovih reakcija kada se primi poen iz bloka, pa onda jos jedan i sve tako. Koliko sam samo meceva odgledao u dvorani "Veliki Park" kada je istoimeni trener predvodio ekipu Jedinstva. Ali sta da se radi idemo dalje.

NAravno uz plave devojke smo do kraja. Pozdrav za sve

Tzar ... [program nije u fazonu Vidovite Zorke vec statistika suva ... prosto ali itekako efikasno ... Sto se tice Domacine tebe ... kao da ja pricao ovo sto ti pises .. pa 100%se slazem sa tobom, evo jos sam pod pritiskom i evo gledam neki snimak italijanska liga ima na neka utakmica na satelitu ...

Nadamo se najboljem, necu da spavam celu noc iako ja imam utakmicu sutra ali za nase zene ne zalim ... ima da budemo uz njih i mora da pobedimo !!!!!!!!!!!!!!!

Da porazeni smo od selekcije Brazila. Nase plave odbojkasice prosto nemogu da veruju sta im se dogodilo. Kako izjavljuje trener Terzic kod devojaka je mogla da se primeti mala trema pred mec a na samom mecu ta trema je prelazila u nesto drugo. Ali sta je tu je, jedna zanimljivost jeste da igramo sa selekcijom Italije, koja je u polufinalnom mecu porazena od selekcije Rusije mogucim rezultatom od 3:0. U finalu sastaju se Rusija i Brazil i naravno vecina ljudi zna ko je pobednik mada ja licno naginjem na Rusiju. Pozdrav za sve...

Nitroglicerin:
@Tzar reko li ja 3:1 za Brazil ??? ******* ... statistika je statistika ... za utakmicu sa Italijom ima da precutim ... da ne ispadne posle kako samo ja pricam za rezultate ...

Momenat srece.

Tipovao si na apsolutnog favorita i od tri moguca rezultata pokrio dva izbacujuci 3:2 koji je najmanje verovatan.

Pazi to je kao da si tipovao na Chelsea protiv Yeovila, ali igraju do tri gola - pa kao bice 3:0 ili 3:1. Mislim stvarno.

Shto nisi tipovao Italija-Rusija.

Shvatas ne treba nama tip na 1.05 kvotu, nego na nesto vece.

Back