Odbojkasi na SP u Japanu ???

Izgubili smo tri seta na istu foru...neverovatno.Kad zagusti Samardzic UVEK loshe primi servis.On je najvazniji razlog zbog kog smo ovako proshli+ shto su Vanja i Vujevic suvishe matori i ne mogu vishe.I Miljkovic je generalno,celo prvenstvo igrao loshe.Da smo imali trenera mozda bi bila i neka medalja,ovako idemo stopama Holandije,mozda se vratimo za nekih 10-ak godina,a od sad smo 2.liga.Ovo je bila poslednja shansa da se josh neshto osvoji.

Jedan od razloga je taj sto su nas svi vec procitali.....Ovakva postava igra jos od Ostrave 2001. (osim Mijica i Mestera) i skoro svaka ekipa nas je dobro analizirala....Verujte,ni Brazil nije nepobediv,jer ce i oni polako krenuti nasim putem,zbog cinjenice da su imali jednu od najstarijih ekipa na prvenstvu...Polako ce i tu poceti da odlaze....Spremite se na Poljsku i Bugarsku,buduce (sadasnje) svetske sile...Kakva Italija,Rusija,Francuska....Srbija....Bugari i Poljaci ce svima yebati kevu....

Znas kako, nekad neke stvari jednostavno nisu sudjene...Fakat je da smo "procitani" i da se svake godine pojavi neka reprezentacija koja polako ali sigurno postaje svetska sila...ali ono sto me raduje jeste sazrevanje nekih mladih igraca ne mogu trenutno da se setim ali Pribanovic ili tako nesto mislim da ce biti stub reprezentacije kroz koju godinu...
Brazilci su vele-sila bili i ostali... :) pitanje da li ce umeti da naprave laganu smenu generacija bez vecih potresa ili ce to biti totalni krah kao sa Holandijom...

Ljudi sve je to uredu, al i nemoguce je da ista reprezentacija ide nekoliko godina. Daj p i ako izbacite najboljeg koga nema bez njega se moze i mora. Pomislite samo koliko su puta ostale reprezentacije premotavale nase asete sa utakmica, znaci znaju sve i kako cemo mi d anapadamo. Tako da ja mislim da smo mi odavno procitani i treba da poradimo na tome. Mada ovo je jedna briga nasim trenerima i igracima. Mozda posle bude malo jasnije i njima i nama kao navijacima. Ali sta je tu je mora se dalje. Pozdravvv...

Igra nam je postala suvise spora i staticna, treba nam bolji tehnicar, Nikola baca suvise visoke (spore) lopte, pa se protivnici lakse organizuju u blok. Brazilski tehnicar recimo, baca vrlo niske i brze lopte sto daje manje vremena bloku da se sastavi. Vecina lopti ide na Miljkovica to svi protivnici znaju, trebaju nam bolji smeceri, Kvisko i Vanja su stariji ljudi i ne mogu vise kao nekad. Osim Miljkovica mislim da nemamo izrazitih servera, tu nas mnoge ekipe siju. Eto kad popravimo te elemente, bicemo opet najbolji.

To za tehnicara je tacno.....Tu ce biti problema,jer zasad imamo Petkovica i Perica koji su dosta iza Nikole.....Dejan Bojovic igra korektora i gledao sam ga uzivo dok je igrao u Vosi,da vidite koliki mu je odraz.....To je neverovatno...I odlicno puca i on je jedan od nadolazecih sigurno....Jos su tu Podrascanin,Bjelica,Peric....Videcemo,vreme je pred nama....

Back