ODBOJKA

SVETSKA LIGA 2008

Pool A--------------Pool B------------Pool C-------------Pool D
Brazil---------------Russia------------USA----------------Poland
France-------------Cuba---------------Bulgaria-----------Japan
Serbia--------------Korea--------------Spain--------------China
Venezuela--------Italy----------------Finland------------Egypt

BRA-SRB 14-Jun 10:00 Sao Paulo Geraldo Jose de Almeida
BRA-SRB 15-Jun 10:00 Sao Paulo Geraldo Jose de Almeida

VEN-SRB 21-Jun 15:30 Caracas Poliedro de Caracas
VEN-SRB 22-Jun 14:30 Caracas Poliedro de Caracas

FRA-SRB 27-Jun 20:30 Lyon Palais des Sports des Gerland
FRA-SRB 28-Jun 18:30 Lyon Palais des Sports des Gerland

SRB-BRA 04-Jul 20:30 Beograd Hala Pionir
SRB-BRA 06-Jul 20:30 Novi Sad SPC Vojvodina

SRB-VEN 11-Jul 20:30 Beograd Hala Pionir
SRB-VEN 13-Jul 20:30 Nis SC Cair

85 SRB-FRA 18-Jul 20:30 NIS SC Cair
96 SRB-FRA 20-Jul 20:30 Beograd Hala Pionir

*Raspored po lokalnom vremenu, pa ce mozda morati da bude ustajanja rano ujutru.............................

Treba mi mala pomoc! Koji odbojkaski klubovi postoje na opstini Vracar? Sin, 13 godina, hoce da trenira. Treba mi neki kontakt telefon ili bar ulica gde se nalaze. Posto mora sam da ide na treninge vazno je da bude na Vracaru ili na granici sa nekom drugom opstinom.
Ovo je jako hitno, prestao je da igra fudbal i pun je energije - koju treba usmeriti u nesto dobro!
Hvala

jaooooooo kolko klubova
radi li se sta u tim klubovima (ne racunajuci partizan i zvezdu ) :D

ovo je shto se tiche kadetkinja,juniorki........
radi se u obilitju i poshtaru,rekla bih neshto manje u radnichkom, vizuri,steriji,volleystaru......ostali nishta....
valjda nisam nekog izostavila.......:think:
p.s. ovo je moje vidjenje stvari dok sam trenirala,ne mora da znachi da sam u pravu........
p.p.s. ocenjivala sam na osnovu (ne)discipline u klubu......u nekim klubovima je vishe rekreativno treniranje,zezanje sa trenerima itd........

Evo sada na red je dosla Svetska liga,prvi vikend u Brazilu,nadam se da cemo izvuci bar jednu pobedu,videcemo... :)

BRAZIL – SRBIJA
SAO PAULO – DVORANA ŽERALDO ŽOZE DE ALMEIDA (10 999 MESTA)
PRVA UTAKMICA: SUBOTA, 14. JUN U 10,00 ČASOVA PO LOKALNOM, ODNOSNO 15,00 ČASOVA PO NAŠEM VREMENU.
DRUGA UTAKMICA: NEDELJA, 15. JUN U 10,00 (15,00).
SUDIJE: UMBERTO SALAS VALERDI (MEKSIKO) I PATRIŠA SALVATORE (SAD). FIVB SUPREVIZOR: ALAN EJHAK (KANADA).

Protiv Venecuele smo se bas trudili,nekako nam nije islo,a oni su bas i nemoguce lopte pretvarali u poen.... :( Nisu pomogli ni Nikola ni Ivan,mada da su ranije usli,mozda bi i bilo nesto....:(Bice valjda veceras pobeda :)

Back