ODBOJKA

Da,stvarno je Terzic neverovatan...:xNe znam ko je tu kriv,ali treba izgladiti odnose,jer ipak je Anja najbolja ,ili jedna od najboljih igracica u reprezentaciji :):razz::lol:

e bio sam u bgeshu , gledao sam onu utakmicu u cetvrtak valjda, iii sta reci.. :D

crvena zvezda je vrh ekipa , prosjek godina 19 , a svi odlicno igraju....

Onaj tehnicar je mnogo dobar , a dobar je libero , majstorovic.. O dokicu ne treba da se prica..

Sve čestitke mojoj Crvenoj Zvezdi za neverovatan uspeh jer je uspela kada su je svi otpisivali i protiv Vojvodine i Radničkog da pokaže svoju mentalnu snagu.

Još jednom - BRAVO ŠAMPIONI
A sebe sam citirao jer je stvarno velika sramota šta su naši novinari preneli pre nekoliko dana.
Ko nije video šta su napisali neka obavezno pogleda...prosto neverovatno.

Sta rade braca Grbici!!!!:lol::lol::lol:Nikola osvojio prvenstvo Italije,a Vanja prvenstvo Turske!!!!!:shock::lol::p:ok::ok::ok::ok::super::super::super::super::super:
trento5uh6.jpg

fenerbahce7kr3.jpg

Poslednja izmena:
„ODBOJKA SUTRA“ – „LOPTE ZA POBEDE“ :) :) :)

Prvi deo projekta Odbojkaškog saveza Srbije „Odbojka sutra“, pod nazivom „Lopte za pobede“, sutra u 12,00 časova će biti nastavljen, istovremeno u 23 grada u Srbiji. Učenici 176 osnovnih škola (96 282 učenika) iz Srbije sutra će dobiti lopte na svečanostima u Kleku, Zaječaru, Velikom Gradištu, Topoli, Valjevu, Novom Pazaru, Leskovcu, Kosjeriću, Boru, Pirotu, Čačku, Prijepolju, Osečini, Gornjem Milanovcu, Obrenovcu, Mladenovcu, Staroj Pazovi, Rumi, Kladovu, Majdanpeku, Trsteniku, Bačkom Magliću i Doljevcu. Centralna svečanost biće održana u Kleku, gde će lopte deliti Miloš, Vladimir i Nikola Grbić i Brižitka Molnar. Cilj projekta „Odbojka sutra“ je da 1800 škola u Srbiji, prvi put, dobije prave odbojkaške lopte. Projekat Odbojkaškog saveza Srbije podržali su Ministarstvo prosvete Srbije, Ministarstvo omladine i sporta Srbije, kao i Kompanija „Vip Mobile“, generalni sponzor OSS.

ma ko ne voli odbojku? :D Ima masu ljudi sto su trenirali kosarku,fudbal,rukomet i na kraju zavrse sa odbojkom i priznaju je kao najljepsi sport.... Primjer Skale Gvozdenovic mada znam ih jos ..

Evo sta slucajno nadjoh na wikipediji o Gibi...Kako je uspeo i pored svih teskoca sa zdravljem da postane najbolji,Imposible is nothing,ali o doping kontroli me je bas iznenadilo :sad2::dash:

Gilberto Amaury de Godoy Filho, known as Giba (born December 23, 1976 in Londrina) is a Brazilian professional volleyball player. He is considered one of the best wing attackers in the world, if not the best.

Giba is known for passing through many adversities in life - he had leukemia when was a baby, injured his arm badly in his childhood and was suspended for some time in 2002, after an anti-doping test was positive for marijuana

Club

* 1 Italian Cup (2006)
* 1 Brazilian Championship (2001)

National team

* 1 Olympic Games (2004)
* 2 World Championships (2002, 2006)
* 7 South American Championships (1995, 1997, 1999, 2001, 2003, 2005, 2007)
* 6 World League (2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007)
* 1 Grand Champions Cup (1997)
* 3 America Cup (1998, 1999, 2001)
* 2 World Cups (2003, 2007)
* 1 Pan American Games (2007)

Back